Fogyás az orvos segtíségével: a Carnation után az Abfox a honlapkészítő

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Fogyás az orvos segítségével

2009-01-31
Szerző: Máté Balázs, online marketing tanácsadó
Forrás: http://www.konnyenfogyok.hu


Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása

Fogyás marketing

Fogyás marketing

Minek a fogyásnak marketing? Azért, mert ma az emberek 60%-a elhízott. A Könnyenfogyok.hu portál feladata, hogy a fogyókúrázókat rábeszélje arra, kérjék ki orvosuk véleményét a fogyókúrás módszer kiválasztásában, ha szükséges válasszák a gyógyszeres fogyás lehetőségét az önsanyargatás és a kuruzsló módszerek helyett. A portál elődjét a Carnation készítette, majd az Abfox új, keresőoptimalizált honlapmotort készített valamint felhasználóbarátabb és jobban átlátható designt.

 

Keresőoptimalizálás eredménye

 A keresőoptimalizálás eredményeinek be kell érniük, addig keresőmarketing kampányt is folytattunk az oldalon célzott, kattintás alapú hirdetések segítségével. A keresőoptimalizálás valamint a keresőmarketing eredményeképpen az új portál látogatottsága a második hónapban már négyszerese a kukába dobott előző portál látogatottságának.

Fogyókúra portál

A Könnynen fogyok.hu egy, a fogyókúrázók számára készült portál. A Portálkészítés és a keresőoptimalizálás az Abfox Kft. feladata volt. A portál arra biztat, hogy a túlsúlyos, fogyni vágyó emberek minden esetben kérjék ki orvos segítségét a fogyási módszer kiválasztásában. Rengeteg fógyókúrás szer kapható, soknak a hatása sem bizonyított, mellékhatásuk sem ismert. Ezért javasolja a Könnyen Fogyok.hu az orvos felkeresését a fógyókúra megkezdése előtt. A keresőoptimalizálás segítségével próbálunk minden fogyni vágyót a portálra csábítani, ahol aztán értékes információkat kap fogyókúra témakörben. A honlapkészítés egy hónapot vett igénybe, azonban ez még csak az első lépcső, hamarosan további fejlesztések várhatóak.

 

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható

Szakszótár

védjegyoltalom

Védjegyoltalomban részesülhet minden olyan megjelölés (szó, szóösszetétel, betű, szám, kép, színösszetétel, sík vagy térbeli alakzat, hang vagy fényjel, vagy ezek együttes alkalmazésa), amely alkalmas áruknak és szolgáltatásoknak más áruktól és szolgáltatásoktól történő megkülönböztetésére.