GOOGLE: keresési módok telefonszámok alapján

cikkek marketing-pr pályázat tanúsítás adatbank rólunk Ajánlatkérés

 ISO 9001 rendszer kiépítése tűzoltó készülék karbantartóknak hihetetlenül olcsó áron!

A 28/2011 BM rendelet az Országos tűzvédelmi szabályzatról és az 50/2011 (XII. 20.) BM rendelet szerint a tűzoltó készülék karbantartóknak kötelező az ISO 9001 rendszer bevezetése és tanúsítása!  Hogyan szerezhet olcsón és gyorsan ISO 9001 tanúsítást tűzoltó karbantartó cégének, mindössze 49.900 Ft felkészítési áron? Kattintson ide, és megtudja!

E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve:
Email:
Ön hány forintos üzemanyagárnál hagyja abba az autózást?
Kulcsszó:
szavazas
szavazas

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

GOOGLE: keresési módok telefonszámok alapján

2008-12-11


Cikk ajánlása Cikk myomtatása

A Google keresőprogram alkalmas mind üzleti, mind privát, lakhely szerinti telefonszámok kikeresésére a világhálóról. Nézzük meg, hogyan lehet ezt a funkciót minél hatékonyabban használni

Keresés telefonszám alapján

Amennyiben a telefonszám a rendelkezésünkre áll, a keresési mód igen könnyű és gyors. Írjuk be a kívánt telefonszámot, ami legyen egy kitalált szám, például:

503 555 1212

A keresés alapvető kitétele, hogy a számblokkok között szünetet kell tartani, illetve semmilyen egyéb jelet (pl. kötőjelet) TILOS beírni. A „telefonkönyv operátor” bármilyen számkombináció esetén végignézi az adatbázisban szereplő összes üzleti, illetve privát telefonszámot.

Amennyiben valaki nem szeretné, hogy telefonszáma szerepeljen ebben az adatbázisban, azt könnyen kitörölheti az alábbi linken:

http://websearch.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/XJ&sdn=websearch&cdn=compute&tm=473&f=00&tt=13&bt=0&bts=0&zu=http%3A//www.google.com/intl/en/help/pbremoval.html

Keresés telefonszámra egyéb információ alapján

A Google egy hatalmas telefonkönyv adatbázissal rendelkezik, amely valószínűleg a legnagyobb a világhálón. A leghatékonyabb keresés ebben a gigantikus méretű adathalmazban a következőképpen történik (kitétel: a Google folyamatosan fejleszti az adatbázisát, azonban ez az opció egyelőre még csak az Egyesült Államok adataira vonatkozik):

Be kell írni az alábbi kulcsszót bármelyik, a lenti kombinációk egyike elé: phonebook.

  • keresztnév (vagy első kezdőbetű), vezetéknév, város
  • keresztnév (vagy első kezdőbetű), vezetéknév, állam
  • keresztnév (vagy első kezdőbetű), vezetéknév, város kód
  • keresztnév (vagy első kezdőbetű), vezetéknév, irányítószám
  • vezetéknév, város, állam
  • vezetéknév, irányítószám


A Google-ben történő keresések során kérhetjük, hogy a keresőmotor csak üzleti, vagy csak privát telefonszámokra koncentráljon.
Amennyiben ezt szeretnénk, akkor a a fenti kombinációk elé a következő kulcsszót írjuk:

  • bphonebook: üzleti telefonszámok keresése esetén
  • rphonebook: privát telefonszámok keresése esetén
  • phonebook: minden telefonszám keresése esetén

Privát telefonszám keresése

Amennyiben egy privát telefonszámot keresünk az Interneten, a Google keresőbe a következő módon adjuk meg az információkat:

rphonebook: kovacs detroit


Ez a keresési mód minden Kovacs nevű lakos telefonszámát feldobja, aki Detroit városban lakik. Amennyiben teljes névre szeretnénk keresni, az alábbi módon adjuk meg az információt: 

rphonebook: janos kovacs detroit

Ezen keresés egy kezdőbetű megadásával is működik, de amíg a teljes név ismert, érdemes azt minden esetben megadni.

Üzleti telefonszám keresése

Az üzleti számok megkereséséhez az alábbi módon fogjunk hozzá:

bphonebook: nyomda chicago

Az ilyen módon megadott információk alapján a keresőmotor minden, az adatbázisban szereplő, chicago-i telephelyű nyomdát, vagy nyomdai szakembert felhoz.

Általános telefonszám keresése

Amennyiben valaki nem biztos abban, hogy mit is keres pontosan, akkor a következő kombináció lehet a leghatékonyabb: 

phonebook: nagy újságíró miami

Ez a keresési mód minden Nagy keresztnevű, Miami városban lakó újságíró telefonszámát felhozza.

Fontos információ: mivel a keresés a fenti információknak megfelelően egyelőre csak az Egyesült Államok területén működik, így a kulcsszavak megadása angol nyelven kell, hogy történjen.

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Kapcsolódó tartalom a Vállalkozás fejlesztési portálon:

Kiemelt információk és aktualitások
Agrároldal.hu: Minden, ami mezőgazdaság
Termékajánló

Minőségirányítási (ISO 9001) belső auditori tanfolyam


Minőségirányítási belső auditor képzés célja: A résztvevők megismerkedjenek és elsajátítsák az ISO 9001-es szabvány követelményeit a képzést követően képesek legyenek a szabványi é...
Ára: 55000 Ft
Legfrissebb híreink

Ezekkel a linkekkel érhetsz el jobb helyezést a keresőkben - linkmarketing 2014

Alapvetően minden link jónak számít, ami segít forgalmat és látogatókat szerezni weboldaladnak, de vajon mik is számítanak jó és minőségi linknek a Google szemében? Először azzal kell tisztában lenned...


Minőségügyi vezető, minőségügyi belső auditori képzés indul!

A tanfolyam díja: 44.000  Ft + áfa/fő A tanfolyam időpontja:. hamarosan... A tanfolyam helyszíne : Gödöllő A STandard-Team Kft. áltat tartott minőségügyi vezető, minőségügyi szakember belső...


Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható

Szakszótár

minõség

annak mértéke, hogy mennyire teljesíti a saját jellemzõk egy csoportja a követelményeket 1. MEGJEGYZÉS: A "minõség" szakkifejezés használható olyan jelzõkkel, mint gyenge, jó, vagy kiváló. 2. MEGJEGYZÉS: "Saját" - szemben a "...