ISO9001, ISO14001 tanúsítás, pályázat, marketing tanácsadás, honlapkészítés

logo
cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Egy egész város vegetáriánus lesz Olaszországban?!

2016-08-03

Étterem Budapest Az új torinói polgármester azt szeretné, ha Torino lenne Olaszország első vegetariánus városa. Chiara Appendino, az 5 Csillag Mozgalom politikusa szerint a környezet és az állatok védelme, illetve egészségügyi okok is szólnak amellett, hogy minél többen álljanak át húsmentes étkezésre. A polgármester által nemrég közzétett programban arról konkrétan nincs szó, hogy mitől lesz majd a városban több vegetariánus, de a Guardian cikke alapján elképzelhető, hogy az iskolákban lenne több szó arról, hogy milyen körülmények között tartják az állatokat, mielőtt táplálék válna belőlük. Appendino júniusban 55 százalékos eredménnyel nyerte meg a választásokat. Piemont régióban a hagyományos fogások közül több is tartalmaz húst, de az utóbbi időben egyre népszerűbbé válik a vegetáriánus konyha: Torinóban jelenleg már több mint 30 vegetáriánus és vegán étterem van. Az eredetileg baloldali...

Torinói éttermek

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása (GINOP 1.2.2-15)

2015-06-12

GINOP 1.2.2-15 Megjelent az áprilisra ígért, a cégek által már hetek óta nagyon várt, a feldolgozóipari termelési kapacitások bővítését szolgáló pályázat és a  Szabad Vállalkozási Zónák cégeinek szánt gazdaságfejlesztési pályázat is, mely keretösszege végül 20 milliárd forint lett. Ennek oka, hogy nemcsak a szabad vállalkozási zónákbeli projektekre lehet pályázni ebben a kiírásban. A kétfajta pályázatot július 8-tól lehet beadni.

Tovább


Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása

2015-05-22

GINOP-1.3.1-15 pályázat A pályázat támogatja a külpiacra jutást elősegítő szolgáltatások igénybevételét, marketingtevékenységeket, idegen nyelvű honlap létrehozását és piackutatás elvégzését. A támogatási kérelmek benyújtása 2015. június 22-től 2017. június 22-ig lehetséges.

TovábbOnline tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható

Szakszótár

marketing menedzsment

A tervezésnek és a végrehajtásnak az a folyamata, melynek során elképzelések, áruk és szolgáltatások teremtése, árazása, promóciója és elosztása megy végbe, annak érdekében, hogy a cseréken keresztül egyéni és szervezeti célok valósuljanak meg.