Az Autó Expanzió Kft. és az ISO 9001 rendszer (Mazda kereskedés és szerviz)

cikkek marketing-pr pályázat tanúsítás adatbank rólunk Ajánlatkérés

 ISO 9001 rendszer kiépítése tűzoltó készülék karbantartóknak hihetetlenül olcsó áron!

A 28/2011 BM rendelet az Országos tűzvédelmi szabályzatról és az 50/2011 (XII. 20.) BM rendelet szerint a tűzoltó készülék karbantartóknak kötelező az ISO 9001 rendszer bevezetése és tanúsítása!  Hogyan szerezhet olcsón és gyorsan ISO 9001 tanúsítást tűzoltó karbantartó cégének, mindössze 49.900 Ft felkészítési áron? Kattintson ide, és megtudja!

E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve:
Email:
Ön hány forintos üzemanyagárnál hagyja abba az autózást?
Kulcsszó:
szavazas
szavazas

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Az Autó Expanzió Kft. és az ISO 9001 rendszer (Mazda kereskedés és szerviz)

2008-03-11


Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása

Az Autó Expanzió Kft. békéscsabai székhelyû cég, Mazda kereskedés és szerviz. A cég híres munkájának minõségére, melyet most az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti tanúsítvány megszerzésével is szeretett volna bizonyítani.

 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 EUREPGAP rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

A Békéscsabai mazda kereskedés, azaz az Autó Expanzió Kft. ISO 9001 rendszere

Garai Miklóst az Autó Expanzió Kft. ügyvezetõ kérdeztük a 2005. június 15-én az Internaitional Cert Hungary Kft. által tartott ISO 9001 szabvány szerinti audit alkalmából a cégénél bevezetett minõségirányítási rendszer hatékonyságáról.

 

„Az ISO 9001 kiépítését 2004. októberében kezdtük el a Standard-Team Kft-vel. Azért választottuk ezt a céget, mert utána jártunk az általuk felkészített cégeknél, hogy milyen is az  a Standard-Team Kft. tanácsadóinak munkája. Nagyon féltünk ugyanis az ISO 9001 rendszertõl, mert mindenkitõl azt hallottuk, hogy bevezetésével szerzõdést köthetünk egy papírgyárral, annyi új dokumentumot kell töltögetnünk. A Standard-Team Kft. által felkészített cégek azonban megnyugtattak, hogy õk nagyon hasznosnak tartják az ISO 9001 rendszert.

 

És hogy mit tapasztaltunk mi? Az Iso áttekinthetõbbé tette a vállalkozást. Az egyik legnagyobb erõforrást, az idõt takarítjuk meg vele. Azt nem mondom, hogy ügyfeleink megérzik az ISO jelenlétét, hiszen MIR nélkül is a legteljesebb vevõi elégedettség elérésére törekedtünk, melyet próbavásárlásokkal és vevõi vélemények vizsgálatával folyamatosan mérünk.”

 

Garai Miklósnét, a cég minõségirányítási rendszer vezetõjét kérdeztük saját véleményérõl:

Az elsõ benyomásunk az volt, hogy agyon nyom minket a dokumentáció, de késõbb láttuk, ezek mind hasznos papírok. A kitöltésükre fordított idõ megtérül.

 

Az  ISO kapcsán a teljes cégmûködést átgondoltuk, így minden a helyére került. Nagyon tetszik a kialakult „ISOs” patika rend.

A cég fõkönyvelõje szerint, az ISO legnagyobb haszna a rendszerezettség. Akkor lehet a leghatékonyabban, pontosan dolgozni, ha minden tisztázott. Egy új kft. életében ki kell alakuljanak a dolgok. Mi már régóta mûködtünk, azonban az ISO nagyon sokat rásegített a végleges rend kialakulására.

Az Autó Expanzió Kft. honlapja a www.mazda-auto.hu címen érhetõ el.!

 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 EUREPGAP rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Kommentek:

Még nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá te is!

Név*
Email cím
Hozzászólás*
Ellenőrzés*
Kiemelt információk és aktualitások
Agrároldal.hu: Minden, ami mezőgazdaság
Termékajánló

Kukorica.lap.hu médiaajánlata


Hirdessen a Kukorica.lap.hu oldalon, ahova a látogatók az alábbi témák iránt érdeklődve érkeznek : Kukoricatermesztés gépei Kukorica vetőmag Kukorica termesztés Alternatív f...
Ára: 17500 Ft
Legfrissebb híreink

Ezekkel a linkekkel érhetsz el jobb helyezést a keresőkben - linkmarketing 2014

Alapvetően minden link jónak számít, ami segít forgalmat és látogatókat szerezni weboldaladnak, de vajon mik is számítanak jó és minőségi linknek a Google szemében? Először azzal kell tisztában lenned...


Minőségügyi vezető, minőségügyi belső auditori képzés indul!

A tanfolyam díja: 44.000  Ft + áfa/fő A tanfolyam időpontja:. hamarosan... A tanfolyam helyszíne : Gödöllő A STandard-Team Kft. áltat tartott minőségügyi vezető, minőségügyi szakember belső...


Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható

Szakszótár

esomar

Vélemény- és Marketing Kutatók Világszövetsége (World Association of Opinion and Marketing Research Professionals). A szövetséget 1984-ben alapították European Society for Opinion and Marketing Research (ESOMAR) néven. Ma már 4000 tagot számlál, több mint 100 országban.