Online marketing tanácsadás

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Online marketing tanácsadás

NEM! NEM! NEM! Nem hiszem, hogy az Internet nekem üzletet hozna! Így gondolod Te is?

Igen, én valóban nem hittem még a 90-es évek végén az Internetben, és abban, hogy ;az online marketing nekem pénzt hozhat. Ma azonban csak az Internet marketing az egyetlen eszköz, mellyel cégünk új üzletekhez jut. Na jó, gondolod most  kedves barátom, de az én cégem az más. Temetkezési vállalkozás? Igen, nekik is készítettünk olyan honlapot, amire azt mondták, egy éven belül 18% forgalom növekedést eredményezett. Egy temetkezési vállalkozás, ami abból élt, hogy kórházak mellett üzemel.... És mégis, az online marketing itt is eredményes volt. Ugye Te sem mondod azt, hogy reménytelenebb helyzet Neked új üzleteket hozni az online marketing erejével, mint egy temetkezési vállalkozásnak?

 Érdekel online marketing tanácsadás szolgáltatásunk? Kattints ide, és kérd ajánlatunkat online marketing tanácsadásra!

Jó, de mi is az az ONLINE MARKETING?

Az online marketing tanácsadás a totális internetes jelenlétről szól, arról, hogy az a 3,2 millió magyar ember,aki naponta használja a Világhálót, értesüljön Cégedről, és rendeljen, és újra rendeljen. Az online marketing a leghatékonyabb és leg- költséghatékonyabb eszköz, amelynek segítségével elérheted vevőidet, sőt, potenciális vevőidet! Igen, online marketing tanácsadásunk célja, hogy  azokat is elérd és meggyőzd, akik nem is tudják, hogy vásárolni szeretnének Tőled!

<h3>Miben segít az online marketing tanácsadó

Online marketing tanácsadóink áttekintik Cged jelenlegi marketing stratégiáját, ezt elemezve tapasztalatuk alapján kidolgoznak  Neked egy komplett online marketing stratégiát. Az online marketing stratégia meghatározza, hogyan lesz  vállalatod az iparágon belül leginkább látható vállalkozás az Interneten, hogyan juttathatod el üzeneteted a potenciális ügyfeleidhez! Most nem honlapkészítésről beszélünk, totális Internetes jelenlétről!

Az online marketing tanácsadás eredménye

Legyen bármilyen terméked vagy szolgáltatásod, legyen az akár nem reklámozható termék (pl. vényköteles gyógyszer) mi megtaláljuk azt az utat, azt a megoldást, ami a szükséges infót és vásárlásra ösztönző impulzust eljuttatja annak, akinek szeretnéd. Pavlovics Úr, online marketing tanácsadásunk egyik ügyfele szerint mi mindent el tudunk adni az Interneten. Na jó, droggal még nem próbálkoztunk.

Mit jelent tehát konkrétan  Nálad az online marketing tanácsadás?

Jelöld ki a célokat, amiket el szeretnél érni, és mi megmondjuk, hogyan teheted ezt meg. Nincs lehetetlen, van az a pénz, amivel mindent megoldunk. A célok ismeretében meghatározzuk az online marketing eszközöket, beárazzuk azokat és kivitelezzük a meghatározott stratégiát. Éves keretszerződések alapján elemezzük a helyzetet, és folyamatosan tanácsokkal látunk el a fejlődés érdekében.

 Kattints ide, és kérd ajánlatunkat online marketing tanácsadásra!

 


Kapcsolódó tartalom a Vállalkozás fejlesztési portálon:

Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható

Szakszótár

munkakörnyezet

olyan feltételek köre, amelyek között a munkavégzés történik MEGJEGYZÉS: Ezek között a feltételek között szerepelnek a fizikai, a társadalmi, a lélektani és a környezeti tényezõk (pl. hõmérséklet, ösztönzési rendszerek, ergonómia és a levegõ összetétele).