notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A 4 legfontosabb üzleti trend 2023-ra- A 4 legfontosabb üzleti trendek kisvállalkozóknak 2023-ra

hirdetes

A 4 legfontosabb üzleti trendek kisvállalkozóknak 2023-ra

VN
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

2023- megérkezett. Egy új év pedig mindig újdonságokat is hoz magával. A sikeres kisvállalkozás vagy nagyvállalkozás felépítésének és életben tartásának is az első lépése az, hogy tisztában legyünk legújabb iparági trendekkel, és alkalmazkodjunk a változó helyzetekhez. Valamint laikus emberként is fontos, hogy tisztában legyünk az újdonságokkal.

 2023-as üzleti trendek kisvállalkozóknak

A digitalizációs beruházások növekedni fognak

Bár a kisvállalkozások nagy utat tettek meg a digitalizációs és technológiai termékek bevezetésében, a kisvállalkozások tulajdonosainak 57%-a úgy gondolja, hogy még mindig frissítenie kell IT-infrastruktúráját működésük egyszerűsítése érdekében. Fontos, hogy a kisvállalkozók olyan technológiai megoldásokat valósítsanak meg, amelyek megkönnyítik az életüket, és segítik vállalkozását céljai elérésében. Például egy közelgő SaaS-üzlet egy dedikált eszközzel hatékony termékkezelési folyamatot tervezhet és figyelheti a projekt folyamatát. Hasonlóképpen, az e-kereskedelmi üzletág kihasználhatja a szállítási útvonal-optimalizálási platformot a gyorsabb szállítás érdekében.

A fenntartható csomagolás több lesz, mint egy divatszó

Környezetbarát üzleti gyakorlatok alkalmazásával járuljon hozzá a fenntartható jövő megteremtéséhez. A QuickBooks által megkérdezett kisvállalkozások 32%-a úgy gondolja, hogy a környezeti fenntarthatóság fontos a gazdaság számára. Szerezz be te is nyersanyagokat helyi beszállítóktól a szállítás csökkentése és a helyi gazdaság támogatása érdekében. Használj környezetbarát csomagolást, és szállíts több terméket ugyanabban a csomagolásban, hogy csökkentsd a csomagok számát. Ösztönözd a tömeges vásárlást azáltal, hogy további kedvezményeket kínálsz az ügyfeleknek.

hirdetes
hirdetes

A rugalmas munkamodell széles körben kerül alkalmazásra

A rugalmas munkamodell az előnyei miatt egyre népszerűbb. A coworking terek a legjobb rugalmas munkamegoldásokat kínálják mindenféle vállalkozás számára. Nem csoda, hogy a globális coworking piac a 2021-es 8,14 milliárd dollárról 2025-re 13,03 milliárd dollárra nő az előrejelzések szerint. te kipróbáltad már, milyen hatásai vannak? Egyre jobban az otthoni, rugalmas munkavégzés felé tartunk, de az üzleti konferenciákon való találkozásnak ennek  ellenére még mindig van helye, így a konferencia hotelek is fontos szerepet töltenek majd be a jövőben is az üzleti életben.

A magával ragadó vásárlói élmények jobban vonzzák és lekötik az ügyfeleket

A pozitív élmények érzelmi hozzáadott értéket adnak, ami elősegíti az ügyfelek lojalitását, és segít a kisvállalkozásoknak kitűnni a versenyben. A vásárlók 80%-a úgy érzi, hogy a vállalkozás által a fogyasztóknak nyújtott élmény ugyanolyan fontos, mint a termékei vagy szolgáltatásai. Használd ki a modern magával ragadó technológiákat, például az AR-t, a VR-t és még sok mást, hogy lenyűgöző élményeket és hatékony támogatást nyújts az ügyfeleknek.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

munkakörnyezet

olyan feltételek köre, amelyek között a munkavégzés történik ... Tovább

irányítási rendszer

rendszer politika és célok megfogalmazásához, valamint a célok eléréséhez ... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Gazdaság Hírek Technológia Tudomány