notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

4 dolog, amit karantén alatt otthonról is megtehetsz a vállalkozásodért anélkül, hogy kimozdulnál

hirdetes

4 dolog, amit karantén alatt otthonról is megtehetsz a vállalkozásodért

CZs
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A magyar munkavállalók és vállalkozók nagy részét érthető okokból eléggé falhoz vágta a koronavírus terjedése és az abból adódó gazdasági változások. Ha abban a helyzetben vagy, hogy van aktív jövedelmed, és munkahelyed is, a szerencsések közé tartozol! 

Vállalkozások és koronavírus

Határozatlan ideig zárva

A legtöbben most ebben a helyzetben ragadtak. Szépségszalonok, virágüzletek, játékboltok, éttermek, cukrászdák, hotelek, ajándékboltok, és még napestig sorolhatnánk… Bezártak, mert féltették munkatársaikat és vendégeiket. Az ő helyzetük különösen nehéz, hiszen érthető módon nem tudnak otthonról, home office-ban dolgozni, ha bezártak, akkor bizony bezártak.

Szerencsére bőven akadnak olyanok is, akik valamelyest még el tudják látni feladataik egy részét otthonról, a négy fal közül is, ami szintén több mint a semmi, és sokan, sőt, rengetegen lennének most a helyükben. 

Bármelyik csoportba is tartozz, cikkünkkel segítünk egy picit előre tekinteni, segítünk megtalálni az utat, hogy karantén alatt, az otthon töltött heteket, hónapokat kihasználva is tehess valamit a vállakozásodért. Hogy amikor a Világ rendje helyreáll megerősödve, újult erővel, új fegyverekkel felvértezve térhess vissza a piacra. 

hirdetes

Ne csavarodj be, használd ki a szabadidőd

Mindegy, hogy kevesebb vagy több szabadidőd lett villámcsapásra, egy a lényeg, hogy lett. Mielőtt azonban belekezdenénk, valamit szeretnénk tisztázni. Nem azt mondjuk, hogy használj fel minden perc utolsó másodpercét a gyarapodásra, fejlődésre, tökéletesedésre, munkára. Nyugodtan adj magadnak időt a pihenésre. Nyugodtan tölts időt bőven a családoddal, nyugodtan hódolj a hobbijaidnak, nyugodtan főzz négyfogásos vacsorát, nyugodtan takarítsd ki kívül-belül az autót (akár háromszor egymás után). Ne légy magadhoz túl szigorú, hiszen a dolog így pillanatok alatt visszaüthet és keserű kétséégbeesésbe válthat. 

hirdetes

Inkább azt javasoljuk, hogy szánj ezekre a dolgokra rendszeresen időt. Biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásod számodra is szívügy, egy igazi gyermek, így nem csoda, ha üresnek érzed a hétköznapjaidat a feladataid nélkül, a sikerekről nem is beszélve. Talán épp most bocsátottad el szeretett munkatársaidat, talán épp most tetted be a hűtőbe a cukrászdádból megmaradt süteményeket, amiket a múlt héten kellett bezárnod. Nehéz napokat élünk, és nagy rá az esély, hogy egy ideig egyre nehezebbeket fogunk. Ezek a tippek ezeket az időket igyekeznek megkönnyíteni. IDE kattintva találsz egy szuper cikket arról, hogyan éld túl mentálisan is ezt a nehéz időszakot, vállalkozóként is érdemes megfogadnod a tippeket!

Lapozz a tippekért!
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

minõség

annak mértéke, hogy mennyire teljesíti a saját jellemzõk egy csoportja a... Tovább

auditbizonyíték

az auditkritériumokra vonatkozó, igazolható feljegyzések , ténymegállapítások, vagy... Tovább

Tovább a lexikonra