notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Máté Balázs online marketing asztali

Mi kell a sikerhez: a sikeres emberek szokásai, is tulajdonságai, azaz 5 tuti tipp, hogy sikeres legyél

„A sikeres emberek korán kelnek” - de mi más kell még a sikerhez?

VN
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mindenki ismeri ezt a mondást, én megkérdeztem a sikeres ismerőseimet, és ők tényleg korán kelnek, pedig azt hittem csak a szüleim találták ki ezt a látszólag baromságot. De vajon mit csinálnak még másként a sikeres emberek, azaz mi kell a sikerhez? Íme 5 dolog, amikkel te is sikeres lehetsz!

A sikeres emberek 5 szokása, ami neked is segíthet

Nem riadnak meg egy akadályoktól

A sikeres emberek nem ijednek meg egy akadálytól, még más feladja, ők tovább küzdenek. Minden akadály egy új lehetőség is egyben. Ha te is szembe találod magad egy akadállyal, ahelyett, hogy feladnád, próbáld meg más szemszögből kémlelni a dolgokat, keress más alternatívákat, és ami a legfontosabb, dolgozz meg keményen érte, hogy tovább csinálhasd!

 

Nem félnek kérdezni

Veled előfordult már, hogy féltél feltenni egy kérdést? Persze, hogy előfordult. A sikeres emberek minden helyzetben, mindent megkérdeznek, félelem és bűntudat nélkül. Végül is mi a legrosszabb, ami történhet, a visszautasítás? Kérdés nélkül még csak a lehetőséget se adod meg magadnak a sikerre. De fontos az is, hogy jól tedd fel a kérdéseket, mindig legyél meggyőző, és érvelj jól!

hirdetes

 

Készek cselekedni

Egy lehetőség nagy valószínűséggel csak egyszer adódik meg, nem szabad hezitálni. A sikeres emberek rendszerint nem félnek cselekedni, persze csak alapos meggondolás után. Gyorsan kell gondolkodni, mérlegelni, és nem kell félni meghozni a döntést. Kutatások alapján a sikeres emberek jóval több döntést hoznak, mint az átlag, bizony rosszakat is, úgyhogy ne félj te sem a döntéshozástól!

hirdetes

 

Folyamatosan tanulnak

A sikeres emberek mindennap tanulnak valami újat, folyamatosan éheznek az új információkra. Mindig nyitott füllel és szemmel járnak, sőt tudatosan képzik magukat. Azt is belátják, ha valamit nem tudnak, és készek elsajátítani, ha szükséges, és ezzel mindig versenyelőnyben tudnak maradni. Az a minimum, hogy tisztában vagy a napi friss hírekkel.

 

Kitartanak a céljaik mellett

Először is vannak céljaik, több is, ha elérték az egyiket, akkor jöhet a következő, és így tovább. Másodszor pedig készek mindent megtenni, hogy elérjék, ahogy írtuk nem riadnak vissza az akadályoktól, de az éjszakákon át tartó munkától, és a hosszas tárgyalásoktól, többszöri újra tervezésektől sem. Minden kudarc, a végső célhoz vezet, nem szabad feladni!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 117

Átlagos értékelés: 4.9

Érdekességek

Szótár

igazolás (verifikálás)

annak megerõsítése objektív bizonyíték szolgáltatásával, hogy az elõírt... Tovább

beszállító

szervezet , vagy személy, amely vagy aki rendelkezésre bocsát egy terméket PÉLDÁK: Gyártó,... Tovább

Tovább a lexikonra