notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A gödöllõi Acer fatelep fél éve az interneten

hirdetes

A gödöllõi Acer fatelep fél éve az interneten

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Fát Internetrõl?! Igen!

Az Acer fatelep tulajdonosai idõben felismerték az internet nyújtotta lehetõségeket, így 2006 õszén, még a telephely megnyitása elõtt elkészíttették weboldalukat, az olcsofa.hu-t. Hogy mi a véleményük az Abfox nyújtotta internet marketingrõl? Megkérdeztük.

 

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

A gödöllõi Acer fatelep fél éve az interneten

 

Optimalizált honlap vs. újsághirdetés

Egy viszonylag új cég bevezetése és megismertetése a piaccal, nem mindig könnyû feladat, ezt megkönnyítendõ egy jól bevált módszerhez, az Internethez fordultak.
A tapasztalt tulajdonosok azt már tudták, hogy a hagyományos hirdetések (pl. újságokban való megjelenés) ideje leáldozóban van, és kidobott pénz a jól megkomponált honlaphoz képest, és persze nem utolsó sorban egyben egy gyorsan megtérülõ befektetést is jelent.
Nem egyszerûen csak egy szép honlapot akartak, hanem hatékony internetes jelenlétet, megalapozva a vásárlásokat, online rendeléseket. Igénybe vették tapasztalt online marketing tanácsadóink tudását, melynek köszönhetõen már a honlap élesítése utáni néhány héten belül elsõ oldalon jöttek „fatelep” szóra a legnagyobb keresõben (Google), a „fatelep Gödöllõ” kifejezésekrõl nem is beszélve. Ez természetesen a bevételben is megmutatkozott, így már a nyitást követõ néhány napban jelentõs nyereségre tehettek szert az online megrendelésekbõl.

hirdetes

A gyõztes, mint mindig: Online marketing tanácsadás

Itt is fontos volt az egyszerû, átlátható és lényegre törõ oldal létrehozása a termékpalettára koncentrálva, hangsúlyozva a tulajdonosok valós hozzáértését, mindezt online marketing stratégiával övezve. Az adminisztrációs felületen keresztül a karbantartást és bõvítést az Acer munkatársai végzik, sok pénzt megtakarítva ezzel, a kezdetekkor történt online marketing oktatásnak köszönhetõen pedig mindezt az internet marketing szellemében teszik, hogy a keresõknek is jó legyen.

hirdetes

A fejlõdés megalapozva

Annak ellenére, hogy most is rengeteg munkát és vevõt köszönhetnek az internetes megjelenésnek, máris a fejlesztésen törik a fejüket. Bõ fél év elég volt ahhoz, hogy jelentõs ismertségre tegyenek szert, megalapozva a honlap és a termékpaletta bõvítését.
És, hogy miért nem dõlnek hátra kényelmesen és várják az újabb megrendeléseket? Errõl nem beszéltünk. Pedig megtehetnék…

 

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

minõségirányítás

összehangolt tevékenységek egy szervezet vezetésére és szabályozására, a minõség... Tovább

Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium

Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium feladat és hatásköre: Az önkormányzati... Tovább

Tovább a lexikonra