notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Máté Balázs online marketing asztali

A gödöllõi Acer fatelep fél éve az interneten

A gödöllõi Acer fatelep fél éve az interneten

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Fát Internetrõl?! Igen!

Az Acer fatelep tulajdonosai idõben felismerték az internet nyújtotta lehetõségeket, így 2006 õszén, még a telephely megnyitása elõtt elkészíttették weboldalukat, az olcsofa.hu-t. Hogy mi a véleményük az Abfox nyújtotta internet marketingrõl? Megkérdeztük.

 

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

A gödöllõi Acer fatelep fél éve az interneten

 

Optimalizált honlap vs. újsághirdetés

Egy viszonylag új cég bevezetése és megismertetése a piaccal, nem mindig könnyû feladat, ezt megkönnyítendõ egy jól bevált módszerhez, az Internethez fordultak.
A tapasztalt tulajdonosok azt már tudták, hogy a hagyományos hirdetések (pl. újságokban való megjelenés) ideje leáldozóban van, és kidobott pénz a jól megkomponált honlaphoz képest, és persze nem utolsó sorban egyben egy gyorsan megtérülõ befektetést is jelent.
Nem egyszerûen csak egy szép honlapot akartak, hanem hatékony internetes jelenlétet, megalapozva a vásárlásokat, online rendeléseket. Igénybe vették tapasztalt online marketing tanácsadóink tudását, melynek köszönhetõen már a honlap élesítése utáni néhány héten belül elsõ oldalon jöttek „fatelep” szóra a legnagyobb keresõben (Google), a „fatelep Gödöllõ” kifejezésekrõl nem is beszélve. Ez természetesen a bevételben is megmutatkozott, így már a nyitást követõ néhány napban jelentõs nyereségre tehettek szert az online megrendelésekbõl.

hirdetes

A gyõztes, mint mindig: Online marketing tanácsadás

Itt is fontos volt az egyszerû, átlátható és lényegre törõ oldal létrehozása a termékpalettára koncentrálva, hangsúlyozva a tulajdonosok valós hozzáértését, mindezt online marketing stratégiával övezve. Az adminisztrációs felületen keresztül a karbantartást és bõvítést az Acer munkatársai végzik, sok pénzt megtakarítva ezzel, a kezdetekkor történt online marketing oktatásnak köszönhetõen pedig mindezt az internet marketing szellemében teszik, hogy a keresõknek is jó legyen.

hirdetes

A fejlõdés megalapozva

Annak ellenére, hogy most is rengeteg munkát és vevõt köszönhetnek az internetes megjelenésnek, máris a fejlesztésen törik a fejüket. Bõ fél év elég volt ahhoz, hogy jelentõs ismertségre tegyenek szert, megalapozva a honlap és a termékpaletta bõvítését.
És, hogy miért nem dõlnek hátra kényelmesen és várják az újabb megrendeléseket? Errõl nem beszéltünk. Pedig megtehetnék…

 

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

 

Forrás:

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 116

Átlagos értékelés: 5.0

Szótár

MMSZ

Magyar Marketing Szövetség. -Szervezi és összefogja a marketing területén... Tovább

újramunkálás

tevékenység egy nem megfelelõ terméken, hogy az teljesítse a követelményeket ... Tovább

Tovább a lexikonra