notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Adobe Photoshop CS3 – Adobe nap volt

hirdetes

Adobe Photoshop CS3 – Adobe nap volt

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

2007.április 26-án Adobe konferenciát tartott a hazai disztribútor az Elte-n.
Több, mint 600 érdeklõdõ hallgatta meg az Adobe új Creative Suite 3-as csomagjának ismertetését. A cég újra nagyot dobott. Felhasználóközelibb lettek a termékeik, viszont érezni, hogy lesz ebbõl még CS4 és hagytak elég nyitott kaput a jövõre.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérd ajánlatunkat itt!

Adobe Photoshop CS3

Reggel 9 óra körül kaptuk meg a személyes kártyánkat és az ismertetõket, majd az Adobe cég képviseletében izgalmas figyelmet felkeltõ bevezetõ beszédeket hallhattunk Dr. Christopher Brennan és Mirko Ledic-tõl.

HP nyomtatók

Rövid tízórai szünetben megtekinthettük az új HP nyomtatókat, és kérésre saját látványtervünket vagy képünket óriás méretben kinyomtatták nagy méretben.

hirdetes

Ezek után jöttek a csomag egyes termékeinek bemutatása, melyek újdonságait a közönség csodálattal hallgatta és, mint David Copperfield hördült fel egy-két érdekesség láttán.

3 D program

A webes munkákhoz elengedhetetlen Adobe Photoshop ma már több, mint képmódosító program, vagy látványterv készítõ grafikai program. Ma már teljes összhangban van, mind a 3D animációs programokkal, mind a divatos Flash technológiával és nem utolsó sorban videokkal.

A szervezés, úgy érzem tökéletes volt, hostessek és szakemberek segítettek minden érdeklõdõnek, a külföldi elõadásokhoz cordless fülhallgatót kaptunk. Az ebéd is válogatott finomságokból állt, mindenki segítõkész volt és összegzésül mondhatjuk azt, hogy tökéletes otthont kapott a magyar bemutatása az Adobe Creative Suite 3-nak.

hirdetes

Az új Adobe Photoshopot meg mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy ügyfeleik megelegédesére a modern technikával felszerelkezve feleljünk meg a kor elvárásának.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérd ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

átvizsgálás

tevékenység, amely a vizsgálat tárgyára vonatkozóan az alkalmasság, a célnak való... Tovább

nemzetközi marketing

A külföldi piacokon végzett marketingtevékenység, ahol a vállalat differenciált vagy... Tovább

Tovább a lexikonra