notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Elkészítettük Magyarország legnagyobb Mezőgazdasági portálját: minden, ami mezőgazdaság!, Honlapkészítés, Internet marketing, Online marketing tanácsadó

hirdetes

Agrároldal

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Átadtuk Magyarország legnagyobb mezőgazdasági portáljának 1 ütemét!

Agrároldal

http://www.agraroldal.hu

 

Hatékony, üzletet hozó honlapkészítés internet marketing tanácsadó segítségével!. Kérdd ajánlatunkat itt!

Minden, ami mezőgazdaság. Ez az Agrároldal.hu, Magyarország legnagyobb agrárportáljának szlogenje. És valóban, ez a portál jóval nagyobb, mint bármely eddigi mezőgazdasági témájú portál. A fejlesztést 2005 októberében kezdtük, a tervezés maga 3 hónapot vett igénybe. Tegnap, 2006. május 15.-én elkészült az első ütem. Sok minden még nem működik, a teljes fejlesztés várhatóan 2007. októberében ér majd véget, ha a tulajdonosok újabb fejlesztést ki nem eszelnek. Az Agrároldal.hu esetében az online marketing tanácsadó és a honlapkészítő is a STandard-Team Kft. volt. Nézzük, mi is sült ki belőle:


Az online marketing koncepció tehát: minden, ami mezőgazdaság. De mit rejt ez magában? Egy ekkora projektnek nem lehet részletes tervezés nélkül nekiugrani, ezért legelőször egy piackutatást végeztünk: milyen információra van a legnagyobb szükség a mezőgazdaságban. A piackutatás eredményét egy agárszakemberekből álló csoportnak ismertettük, akik segítségével meghatároztuk a portál végleges felépítését. A portál tartalma így a következő lett:Online tanácsadás
Növénytermesztés tanácsadás
Kertészet tanácsadás
Növényvédelem tanácsadás
Talajművelés tanácsadás
Agrárjog tanácsadás
Agrárgépészet tanácsadás
Állattenyésztés tanácsadás
Állatorvos tanácsadás
Nemesítés, biotechnológia tanácsadás
Környezetgazdálkodás tanácsadás

Szakértők
Összehasonlítás
Növényvédőszer kalkulátor
Vetőmag kalkulátor
Gépek összehasonlítása
Növényfajták összehasonlítása
Állatfajták összehasonlítása
Állásportál
Webáruház
Piactér, apróhirdetés
Fórum
Cikkek, hírek
Pályázat, támogatás
Időjárás előrejelzés
Kártevő előrejelzés
Árutőzsde adatok
Technológiák
Tanúsítások
Törvény, rendelet
Intézmények
Rendezvények
Oktatás
Regisztráció
Szakszótár
Online marketing
Hirdetési árak
Agrár adatbank
Növényfajták
Állatfajták
Növényvédő szerek
Talaj típusok
Gépek
Oktatás
Agrár adatbank
Növényfajták
Állatfajták
Növényvédő szerek


Ami az Agrároldalban különösen egyedi, hogy az Agrároldal mögé felsorakoztak Magyarország legnevesebb mezőgazdasági szakemberei: egyetemi tanárok, gyakorlati szakemberek, állatorvosok, növénytermesztők, állattenyésztők, növényvédősök, genetikusok, a mezőgazdaság szinte minden érintett területéről részt vett a kiépítésben és részt vesz a tanácsadásban egy-egy szakember. A portál nem fűződik csak egy intézményhez, egyetemhez, igyekeztünk minden agrár intézményből meghívni szakembereket. Ez egy valóban szakmai portál lett, minőségi tudományos és gyakorlati tartalommal.Az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó tartalom az Online tanácsadás. Itt bárki kérdezheti az oldal szakértőit, és ők 48 órán belül válaszolnak a feltett kérdésre. Már az első héten több, mint 100 kérdés érkezett, igaz, a látogatottság is meghaladta a 800 látogató/napot, rögtön az első héten…..
hirdetesEz nem is csoda, hiszen a hosszú előkészítő munkának köszönhetően az Agrároldal.hu a felhelyezés pillanatában a Google keresőben az 5., a Tangoban a 4.,az MSN-ben az 1. helyen rangsorolódott a mezőgazdaság szóra. És persze ez csak egy, a sok kifejezés közül, amire az Agrároldal az elsők között vagy az első helyen jön. Létezik tehát, hogy egy megfelelően keresőoptimalizált honlap már a felhelyezés időpontjában nagyon erős és keresőbarát.Az Agrároldalon, mint a felsorolásból is látszik, van fórum, van többféle webáruház, egy komplett állásportál, ingyenes hirdetési lehetőség a piactéren és hihetetlen mennyiségű mezőgazdasági adat. A tulajdonosok kívánalma az volt, hogy annak, aki a mezőgazdaságban valamit keres, egy nevet keljen csak megjegyeznie, Agrároldal.hu. Bár ez még csak a kezdet, a fejlesztések nem értek véget, már most is úgy érezzük, ez sikerült!

Honlapkészítés, online marketing tanácsadás? Kérdd ajánlatunkat itt!

Kapcsolódó cikkek:


Saját honlap –hogyan fogjunk hozzá? A hatékony honlapkészítés fortélyai I. A keresőmarketing nem elég!


Saját honlap –hogyan fogjunk hozzá? A hatékony honlapkészítés fortélyai II. A Design nem elég!

Saját honlap –hogyan fogjunk hozzá? A hatékony honlapkészítés fortélyai III. A keresőmarketing és a jó design (szép honlap) nem elég!

 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

marketing menedzsment

A tervezésnek és a végrehajtásnak az a folyamata, melynek során elképzelések, áruk és... Tovább

klaszterelemzés

Valamely felmérésben szereplő személyek csoportosításának statisztikai technikája, nem egyes... Tovább

Tovább a lexikonra