notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Átadtuk Magyarország legnagyobb Agrárportáljának 1 ütemét!

hirdetes

Átadtuk Magyarország legnagyobb Agrárportáljának 1 ütemét!

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Minden, ami mezõgazdaság. Ez az Agrároldal.hu, Magyarország legnagyobb agrárportáljának szlogenje. És valóban, ez a portál jóval nagyobb, mint bármely eddigi mezõgazdasági témájú portál. A fejlesztést 2005 októberében kezdtük, a tervezés maga 3 hónapot vett igénybe. Tegnap, 2006. május 15.-én elkészült az elsõ ütem. Sok minden még nem mûködik, a teljes fejlesztés várhatóan 2006. októberében ér majd véget, ha a tulajdonosok újabb fejlesztést ki nem eszelnek. Az Agrároldal.hu esetében az online marketing tanácsadó és a honlapkészítõ is a STandard-Team Kft. volt. Nézzük, mi is sült ki belõle:

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

 

 

Minden, ami mezõgazdaság: növénytermesztés, állattenyésztés, kertészet, növényvédelem, környezetgazdálkodás, növénynemesítés stb.....

 

Az online marketing koncepció tehát: minden, ami mezõgazdaság. De mit rejt ez magában? Egy ekkora projektnek nem lehet részletes tervezés nélkül nekiugrani, ezért legelõször egy piackutatást végeztünk: milyen információra van a legnagyobb szükség a mezõgazdaságban. A piackutatás eredményét egy agárszakemberekbõl álló csoportnak ismertettük, akik segítségével meghatároztuk a portál végleges felépítését. A portál tartalma így a következõ lett: 

 

Ami az Agrároldalban különösen egyedi, hogy az Agrároldal mögé felsorakoztak Magyarország legnevesebb mezõgazdasági szakemberei: egyetemi tanárok, gyakorlati szakemberek, állatorvosok, növénytermesztõk, állattenyésztõk, növényvédõsök, genetikusok, a mezõgazdaság szinte minden érintett területérõl részt vett a kiépítésben és részt vesz a tanácsadásban egy-egy szakember. A portál nem fûzõdik csak egy intézményhez, egyetemhez, igyekeztünk minden agrár intézménybõl meghívni szakembereket. Ez egy valóban szakmai portál lett, minõségi tudományos és gyakorlati tartalommal.

 

Az egyik legnagyobb érdeklõdésre számot tartó tartalom az Online tanácsadás. Itt bárki kérdezheti az oldal szakértõit, és õk 48 órán belül válaszolnak a feltett kérdésre. Már az elsõ héten több, mint 100 kérdés érkezett, igaz, a látogatottság is meghaladta a 800 látogató/napot, rögtön az elsõ héten…..

hirdetes

 

Ez nem is csoda, hiszen a hosszú elõkészítõ munkának köszönhetõen az Agrároldal.hu a felhelyezés pillanatában a Google keresõben az 5., a Tangoban a 4.,az MSN-ben az 1. helyen rangsorolódott a mezõgazdaság szóra. És persze ez csak egy, a sok kifejezés közül, amire az Agrároldal az elsõk között vagy az elsõ helyen jön. Létezik tehát, hogy egy megfelelõen keresõoptimalizált honlap már a felhelyezés idõpontjában nagyon erõs és keresõbarát.

 

Az Agrároldalon, mint a felsorolásból is látszik, van fórum, van többféle webáruház, egy komplett állásportál, ingyenes hirdetési lehetõség a piactéren és hihetetlen mennyiségû mezõgazdasági adat. A tulajdonosok kívánalma az volt, hogy annak, aki a mezõgazdaságban valamit keres, egy nevet keljen csak megjegyeznie, Agrároldal.hu. Bár ez még csak a kezdet, a fejlesztések nem értek véget, már most is úgy érezzük, ez sikerült!

Ön miért jutott erre a honlapra? Mert ez az oldal egy hatékony, keresõbarát oldal! Szeretne Ön is több látogatót, egy hatékony és üzletet hozó honlapot? Online marketing tanácsadás, honlapkészítés állami támogatás segítségével! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Google Wave

Mi is a Google Wave? A Google Wave egy új online eszköz, amellyel real-time, azaz valós idejű... Tovább

hatékonyság

az elért eredmény és a felhasznált erõforrások viszonya Tovább

Tovább a lexikonra