notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Minõségirányítási rendszer az Agroforg Kft.-nél

hirdetes

Minõségirányítási rendszer az Agroforg Kft.-nél

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A közel tizennyolc éves múltat maga mögött tudható cég profilja a mezõgazdasági, kertészeti és erdõgazdaságban használatos új és használt gépek, valamint alkatrészek kereskedelme. Az áruválaszték az idõk során folyamatosan bõvült, jelenleg több mint tízezer féle alkatrészt, illetve terméket forgalmaz a Kft. Meghatározó szerepet töltenek be a magyarországi a szervizek és viszonteladók, kertészeti boltok, stb. ellátásában. Export tevékenysége is egyre bõvül a környezõ országok felé /Szlovákia, Horvátország, Románia/ kereskedelmi tevékenységet folytató partnerein keresztül.

ISO 9001, ISO 14001 ISO17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Folyamatos fejlõdés

A folyamatos fejlõdés és növekedés kapcsán a vezetõség az ISO 9001 rendszer kiépítése mellett döntött, mellyel cégünket a Standard-Team Kft.-t bízta meg 2005. szeptemberében.

A cég erõsségei a versenytársakhoz képest a szakértelem az alkatrész kereskedelemben, a gyors alkalmazkodás a piaci viszonyokhoz. A minõségirányítási rendszer bevezetése több pozitív változást is hozott a cégnél: átláthatóbbá tette a vállalat irányítását, tudatosítja mind a vezetõkben, mind a kollektívában a célok elérését. A vevõkkel való kapcsolattartás, a reklamációk ügyintézése dokumentáltak, ezáltal nyomon követhetõvé váltak. Ugyanez igaz az egyes hosszú-, illetve rövidtávú célokra, lehetõvé téve a folyamatos kontrollt a fejlesztésben is.

hirdetes
A minõségirányítási vezetõ szerint a folyamatok konkrétabban lettek szabályozva, a követelmények mindenki számára egyértelmûbbek lettek.

hirdetes

Audit

A tanúsító auditon, 2006 december 23-án nagyobb eltérések, hibák, vagy hiányosságok nem kerültek feltárásra, a cég jól megfelelt a tanúsító, illetve az auditor által támasztott követelményeknek. A bevezetett rendszert az elhangzott javaslatok alapján fogják továbbfejleszteni, ezzel is készülve az egy év múlva esedékes felülvizsgálati auditra.

ISO 9001, ISO 14001 ISO17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

vevőorientáció

Olyan gondolkodási mód és gazdálkodási gyakorlat, amely a vállalat minden döntését a vevő... Tovább

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium bemutatkozása   Az Igazságügyi és Rendészeti... Tovább

Tovább a lexikonra