notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

AMC támogatás - magyar élelmiszerek népszerűsítése rendezvényeken

hirdetes

AMC támogatás - magyar élelmiszerek népszerűsítése rendezvényeken

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Családi vállalkozások részvételét is támogatja az AMC a bel- és külföldi rendezvényeken

Pályázati felhívást tett közzé az Agrármarketing Centrum (AMC) a kis- és középvállalkozások, valamint a családi gazdaságok számára, hogy megjelenhessenek a magyar élelmiszeripart, gasztronómiát népszerűsítő, termékbemutató, szakmai illetve fogyasztói bel- és külföldi kiállításokon és rendezvényeken.

Az AMC célja, hogy elősegítse a hagyományosan magyar, különleges és prémium minőségű termékek és kézműves élelmiszerek piaci pozíciójának, ismertségének növekedését kül- és belföldön egyaránt. Az utóbbi években az AMC kizárólag azokon a kiállításokon és rendezvényeken biztosított kedvezményes részvételi lehetőséget az élelmiszeripari vállalkozásoknak, amelyeken az intézmény maga is részt vett kiállítóként. A közösségi standon ilyenkor csak minimális területfoglalási és részvételi díjat kellett fizetniük a vállalkozásoknak.

Számos olyan kiállítást, fesztivált, rendezvényt is szerveznek mind bel- és külföldön, ahol az érdeklődő vállalkozók kis száma miatt nem érdemes az AMC-nek kollektív standon megjelennie, vagy – különösen a külföldi kiállításoknál – az intézmény adott évi munkaprogramjában nem szerepel közösségi részvétel. Ettől függetlenül lehetnek olyan célterületek, ahol egyes, speciális terméket előállító kisebb vállalkozások számára a megjelenés kiemelt üzleti jelentőséggel bír, ezért az AMC a pályázat kiírása mellett döntött.

hirdetes

A pályázatokat 2011 február 17. és augusztus 31. között lehet benyújtani az AMC-hez. A támogatás összege 200 000 - 2 000 000 Ft, melyhez legalább 50%-os vállalkozói önrészt kell biztosítania a pályázónak. A pályázatot legalább 60 nappal a rendezvény előtt kell benyújtani.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

környezet

környezet  A szervezet közvetlen környezete,amelyben az működik, beleértve a levegőt, a... Tovább

rezervációs ár

A vevő szempontjából az a legmagasabb ár, amelyet egy vevő hajlandó fizetni egy... Tovább

Tovább a lexikonra