notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

ASP.NET

hirdetes

ASP.NET

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Annak ellenére, hogy az ASP.NET a nevét a Microsoft korábbi web fejlesztési technológiájáról, az ASP-rõl kapta, a két verzió nagyban különbözik.

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Microsoft

A Microsoft teljes mértékben újratervezte az ASP.NET-et, aminek során a minden Microsoft .NET alkalmazás által közösen használt CLR tulajdonságait tartotta szem elõtt. A programozó bármely, a .NET Keretrendszer által támogatott nyelven írhat ASP.NET kódot, de ez általában Visual Basic .NET vagy C# nyelven történik. Az ASP.NET mûködése gyorsabb is, mivel az egész weboldalt elõfordítja egy vagy több DLL-be a webszerveren, így a weboldal gyorsabban fut a korábbi scriptelési technológiához képest.

hirdetes

Microsoft ASP.NET

A Microsoft ASP.NET szoftverek olyan összessége, amely segít összekapcsolni az információt, az embereket, a számítógéprendszereket és a hardvereszközöket. Részeit képzik a kliensek (például Windows XP, Windows CE, Microsoft Office XP), a szerverek (például Microsoft Windows Server 2003, Microsoft SQL Server, Microsoft BizTalk Server) és a fejlesztõi eszközök (például a Microsoft Visual Studio .NET 2003).

hirdetes

Rendszerkövetelmény

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

objektív bizonyíték

valaminek a meglétét, vagy igaz voltát alátámasztó adatok ... Tovább

Azbeszt-gumi tömítőlemez

 Azbeszt-gumi tömítőlemez, tömítőanyag (IT lemez): az IT-lemezeket úgy készítik, hogy... Tovább

Tovább a lexikonra