notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mezõgazdasági pályázati kiírások, AVOP pályázatok, pályázat figyelés, agrár támogatások a Standard-team oldalán!

hirdetes

Mezõgazdasági pályázati kiírások, AVOP pályázatok, pályázat figyelés, agrár támogatások a Standard-team oldalán!

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

2005. január 15.-tõl a www.standard-team.hu oldalon megjelentetjük az aktuális AVOP  pályázatokat. Cégünk már régóta ír mezõgazdasági támogatások megszerzésér pályázatokat ügyfeleinek, köztük az FVM pályázati kiírásai alapján AVOP pályázatokat is.

Lassan elkezdõdik az idei évi pályázati szezon. A GKM 2005 január végén írja ki pályázatait, az AVOP pályázatok azonban folyamatosan beadhatóak. Mivel aSTandard-Team Kft.személyes tanácsadás keretében figyeli a pályázatokat partnereinek, ezért eddig nem tartottuk fontosnak, hogy a honlapon is szerepeltessük a pályázatok részletes kiírásait, azonban most úgy gondoltuk,. talán lennének olyan látogatók, akiket érdekelnének a kiírások, és olvasgatnák ezeket.

 

Szeretnénk felhívni minden kedves látogatónk figyelmét, hogy cégünk a pályázatok figyelését ingyenesen végzi, sõt a pályázatok megírásáért sem kell elõre fizetni, csupán sikerdíjat számlázunk a megnyert összeg után! Miért tesszük ezt?

hirdetes

 

  1. Mert biztosak vagyunk a dolgunkban. A 2005-ös évben a beadott pályázataink 92% át megnyertük. A 8%-sem a mi hibánk volt, inkább forráshiány.

 

  1. Mert így tartjuk tisztességesnek. Sok pályázat író cég elõre kéri a pályázat megírásáért a fizetséget, amíg meg sem dolgozott érte. És ha elbukja a pályázatot? Akkor is kifizették neki. Pályázat figyelésért pénzt kérni pedig végképp abszurd. Azért, hogy mi dolgozhassunk, ne Ön fizessen!
  2. hirdetes

 

Így tehát azt kérjük, látogassanak el honlapunkra 2005. január 15. után, illetve kérjék ajánlatunkat pályázat figyelésre, pályázat írásra itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Gazdasági és Közlekedési Minisztérium

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium bemutatkozása A tárca felelős a reálgazdasági... Tovább

eltérési engedély

a termék létrehozása elõtt adott hozzájárulás egy termék (3.4.2.) eredetileg... Tovább

Tovább a lexikonra