notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Elkészült a Tengerivitorlázás.hu!

hirdetes

Elkészült a Tengerivitorlázás.hu!

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Az Abfox Kft. 2003-ban elkészítette az Euquator.hu-t a Földkerülõ Gál József cégének honlapját. A honlap eredményesen és sikeresen működött, a keresőoptimalizálás is az Abfox feladata volt. Az Equator.hu-t azonban Gál József időközben átdolgoztatta, így a keresőerdmények visszaesetek. A vitorlázás területén az Abfox újabb honlapokat is készített.

 Equator tengeri vitorlázás honlap

 

Hajó bérlés az Adrián

A cég tengeri hajók bérbeadásával (Yacht Charter), valamint gyakorlati és elméleti vitorlás oktatással, hajó túrák szervezésével foglalkozik, Gál József vezetésével. Ahogy egy ilyen szaktekintélyhez ez illik, a Charter hajók és az oktatás sem a legyünk túl rajta munka eredményei, ezt a honlap is igyekszik tükrözni.  Igyekeztünk az oldalon a cégvezetõ múltját szaktudását bemutatni,  a marketing stratégia felépítésénél nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a cég hajói viharállók, Gál Józseftõl megtanulni vitorlázni nem a mai divatos jogosítvány vásárlás kategóriába tartozó tanfolyam, hanem tudás alapú, vészhelyzetekben is mûködõ ismeretanyag.

További információ vitorlás yacht charter témakörbn itt!

A Tengeri Vitorlázás.hu

A Tengerivitorlazas.hu több mint egyszerû céges weboldal, információkkal, útleírásokkal szolgál a tengeri vitorlázás kedvelõinek. Az oldalon megtalálhatók a fontosabb offshore versenyek, folyamatosan frissülnek a vitorlázással kapcsolatos hírek, információk. Természetesen onlájn (on-line) lehet ajánlatot kérni adriai, kanári szigeteki vagy földközi tengeri hajó bérlésre vagy oktatásra.

hirdetes

Az oldalon az Equator-t bérlõk a hajózás után élményeiket képekkel színesítve megoszthatják egymással a hajónapló menüpontban a vitorlázás gyönyörû élményeit. A hírlevélre feliratkozók elsõ kézbõl értesülhetnek a tengeri vitorlázás legfrissebb információiról, Magyarország egyik leghíresebb, legtapasztaltabb, 25 éve a tengeren lévõ kapitányától, a földkerülõ Gál Józseftõl.

Vitorlás háttérképek

Az oldalon találhatók letölthetõ gyönyörû hajós háttérképek, különféle felbontásban. Érdekes videókat is megnézhetünk, valamint szavazhatunk a feltett hajós kérdésekre, vagy elolvashatjuk az Equator történetét. Aki ezt bõvebben is szeretné megtenni vásárolhat is a honlapon keresztül, könyvet, videót, dvd-t.

hirdetes

Honlapkészítés és online marketing tanácsadás

A Tengerivitorlazas.hu oldal az Abfox Kft. tanácsadóinak online marketing tanácsadása alapján, a cég következõ tevékenységeire alakítottuk ki:

Tengeri hajó (vitorlás yacht ) bérlés (charter) Adria
Tengeri hajó (vitorlás, yacht) bérlés (charter) Offshore

Elméleti és gyakorlati tengeri vitorlás tanfolyamok (kapitány képzés)

A honlapkészítés és a marketing tanácsadás a Gazdasági Minisztérium támogatásával jött létre, melyhez a pályázat megírását a Standard-Team Kft. vállalata magára.

 

Szeretne egy hatékony, üzletet hozó honlapot? Kérjük, kattintson ide!

  

Szeretne egy hatékony, üzletet hozó honlapot? Honlapkészítés, online marketing tanácsadás. Kérjük, kattintson ide!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

képesség

egy szervezetnek , rendszernek , vagy folyamatnak az az adottsága, hogy olyan terméket ... Tovább

rabatt

Nagy tételben vásárló vevő számára engedmény.   ... Tovább

Tovább a lexikonra