notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Be Smart a startup vállalkozások versenye idén is elindul

hirdetes

2019-ben is indulhatnak a startup vállalkozások a Be Smarton

SzSz
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Budapest Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) idén is megrendezi Be Smart versenyét, ahol a startup vállalkozások indulhatnak pályázataikkal. 

Be Smart

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány idén is megrendezi Be Smart versenyét, ahová a startup vállalkozások írásbeli pályázataikkal január 28. 12 óráig jelentkezhetnek. A verseny második fordulóját február 5-re tervezik. A versenyre idén is azokat a vállalkozásokat várják, akik már piacra léptek vagy fejlesztésükből prototípussal rendelkeznek. 

Azok, akik továbbjutnak az itthoni fordulón részt vehetnek a világ egyik legdinamikusabbann növekvő technlógiai fórumán is a dublini Futurescopeon vagy eljuthatnak a Rheinland Pitch on Danube düsseldorfi versenyére, ha bekerülnek a német startupverseny magyarországi elődöntőjébe. A lisszaboni Smart Cities Summit kiállításra pedig azok a vállalkozások kerülhetnek be, kik a smart city fejlesztésekkel foglalkoztak. Ezenkívül a többi rendezvényre témamegkötés nélkül is lehet jelentkezni a startupoknak. 

hirdetes

A BVK vezette Interreg V-A Slovakia-Hungary Cooperation Program EYES projektjében szlovák és magyar startupok részére is szerveznek versenyt. Ennek nyertese az áprilisi Budapest startup fórumon kiállítási lehetőséget kap, valamint részt vehet a nemzetközi think.BDPST Start-up Expo rendezvényén.

A 9. alkalommal megrendezett verseny jelentkezési lapja a BVK honlapján tölthető ki.

Forrás: MTI

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

az audit következtetése

az auditnak az auditcsoport által az audit céljainak és az audit valamennyi... Tovább

eltérési engedély

a termék létrehozása elõtt adott hozzájárulás egy termék (3.4.2.) eredetileg... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Hírek Pályázat