notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ukrán élelmiszeripari ellenõrzés a BiYo-Product Kft telephelyén.

hirdetes

Ukrán élelmiszeripari ellenõrzés a BiYo-Product Kft telephelyén.

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Az Ukrán álelmiszeripari és fogyasztóvédelmi szakemerek nem találtak nemmegfelleloséget a BiYo-Product Kft. gyártási folyamatában. Bérci István a BiYo-Product Kft ügyvezetõ igazgatója bemutatta az ellenõröknek a jól muködtetett ISO 9001 és HACCP rendszereket, amik az Ukrán követelményeknek is tökéletesen megfelelnek.

A BiYo Product Kft. és a HACCP valamint az ISO 9001


A BiYo-Product Kft egyik legnagyobb megrendelõje a BIONET Kft, aki az Ukrán piacra szállítja a BiYo-Product Kft üzemében gyártatott termékeit. Az Ukrán picon maradás feltétele, hogy az élelmiszeripari hatóság és a fogyasztóvédelem ellenõrizze helyszínen a gyártást, amit igazolás kiadásával dokumentálnak. Aki rendelkezik ezzel az igazolással könnyített eljárással juttathatja ki a termékeit az Ukrán piacra.
A BiYo-Product Kft által müködteett ISO 9001:2000 és HACCP minoségügyi rendszerek nem csak az európai országokban állják meg a helyüket, hanem a többi nemzetközi piacon is.

hirdetes
Bebizonyosodott, hogy az elkötelezett vezetés által múködtett minoségirányítási rendszerek piac szerzéssel és piac megtartással járnak, és mindenképpen megtérülõ befektetést jelentenek.

Az ellenõrök elõször az alapvetõ adminisztrációs hátteret és a nemzetközi jogi megfeleloséget vizsgálták. Az adminisztrációs ellenõrzést követöen részletesen megvizsgálták az üzemi körülményeket és gyártási feltételeket. Az üzemben vizsgálták a higiéniai feltételeket és a gyártási nyomonkövetés és azonosítás megvalósítását.

hirdetes

Az ellenõrzés befejezésekor megállapították az ellenõrök, hogy a BIONET KFT és a BiYo-Product Kft együttmuködése minden szempontból megfelel a követelményeknek és az Ukrán piacra kijuttatott termékek megfelelnek  a vevõi igényeknek.

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

audit

auditbizonyítékok nyerésére és ezek objektív kiértékelésére irányuló... Tovább

szervezet

munkatársak csoportja és feltételrendszer, a felelõsségi körök, a hatáskörök és a... Tovább

Tovább a lexikonra