notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bővült a Béres Gyógyszergyár Szolnokon

hirdetes

Bővült a Béres Gyógyszergyár

SzSz
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Magyarország meghatározó gyógyszergyártója új gyárrészleget avatott fel szolnoki telephelyén. A gyárban bővítették a kutatás-fejlesztési bázisát, és minőségellenőrzési laborítóriumát, amely a folyamatosan növekvő termelés miatt volt elengedhetetlen. Ezen kívül új termékek előállításával foglalkozó gyárrészleget is kialakítottak. 

Bővült a Béres

A Béres Gyógyszergyárban három évvel ezelőtt kezdték meg a fejlesztéseket, melyre azért volt szükség, hogy a gyártókapacitás jelentős bővülésével a kutatás-fejlesztés és a minőségellenőrzés is lépést tudjon tartani. Mindez jól tükrözi a Béres azon szemléletét, hogy a korszerű technológiával történő termékgyártás csak felkészült szakemberekkel és modern vizsgálólaboratóriummal együtt képes innovatív és az előírásoknak mindenben megfelelő, sőt azt felülmúló, kiváló minőségű termékeket előállítani. 

Szolnokon már 23 éve működik a Béres Gyógyszergyár üzeme. Azóta, beleértve a jelenlegi beruházást is több, mint 10 milliárd forint felett történt gép-, ingatlan- és eszközfejlesztés, energia-megtakarítási és környezetvédelmi beruházás, illetve integrált vállalatirányítási rendszer bevezetés. A legutóbbi beruházás alkalmával egy 2 500 négyzetméter alapterületű, használaton kívüli részt alakítottak át, a legmagasabb elvárásoknak megfelelő, korszerű minőségellenőrzési laboratóriumot hoztak létre, bővítették kutatás-fejlesztési bázisukat, és az új termékek előállítására is alakítottak ki gyárterületet. Ez a beruházás 3,2 milliárd forint volt, amelyhez a Nemzetgazdasági Minisztérium Nagyvállalati Beruházási Támogatás Programja keretében 1,3 milliárd vissza nem térítendő támogatással járult hozzá. A korszerűsítések és a bővítések miatt 37 új munkahelyet teremtettek, amivel az üzem létszámát már 300 főre emelték. 

hirdetes

"A Béres névhez a kezdetek óta a minőség, a tudományosság, a megbízhatóság, a hitelesség és a társadalom iránti felelősségérzet társul. Magas színvonalú, tisztességes üzleti munkánknak köszönhetően a Béres Gyógyszergyár ma az ország legnagyobb magyar családi tulajdonban lévő gyógyszergyára, a hazai gyógyszerpiac meghatározó, az egészségvédő piac vezető szereplője. Minőségpolitikánk alapelve, hogy termékeinket a legtökéletesebb minőség és a legteljesebb biztonság jellemezze, ezért a Béres Gyógyszergyár a termékei előállítása során a jogszabályban előírtaknál is többet vállal, mert a Béres minőség nem pusztán a megfelelőségről, hanem a kiválóságról szól." - hangsúlyozta ünnepi beszédében dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke.

hirdetes

Béres Gyógyszergyár

A Béres Gyógyszergyár számára a legmagasabb minőségű, biztonságos termékek előállítása nem csupán azt jelenti, hogy meg kíván felelni a szabályoknak: küldetést jelent, amely a termékgyártás minden pillanatában elsőbbséget élvez. Szigorú minőségbiztosítással, modern minőségellenőrző laboratóriumban végzett vizsgálatokkal garantálják, hogy minden Béres-készítmény a csomagoláson feltüntetett hatóanyagokat valóban a megfelelő mennyiségben és minőségben tartalmazza, valamint azt is, hogy a készítmények az elérhető legteljesebb biztonságot nyújtják.

A Béres Gyógyszergyár kínálatában jelenleg 105-féle termék szerepel 225 különböző kiszerelésben. Részesedésük az egészségvédő piacon 34%. Termékeik piacvezetők az immunrendszert erősítő szerek, a komplex multivitamin-ásványianyag-nyomelem készítmények, a C-vitaminok, a szemvitaminok, valamint az ízületi készítmények piacán.

Forrás: mti.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

átsorolás

nem megfelelõ termék fokozatának módosítása, hogy az az eredetitõl eltérõ... Tovább

Gazdasági és Közlekedési Minisztérium

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium bemutatkozása A tárca felelős a reálgazdasági... Tovább

Tovább a lexikonra
Magyar