Bővült a Béres Gyógyszergyár Szolnokon

Bővült a Béres Gyógyszergyár

SzSz
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Magyarország meghatározó gyógyszergyártója új gyárrészleget avatott fel szolnoki telephelyén. A gyárban bővítették a kutatás-fejlesztési bázisát, és minőségellenőrzési laborítóriumát, amely a folyamatosan növekvő termelés miatt volt elengedhetetlen. Ezen kívül új termékek előállításával foglalkozó gyárrészleget is kialakítottak. 

Bővült a Béres

A Béres Gyógyszergyárban három évvel ezelőtt kezdték meg a fejlesztéseket, melyre azért volt szükség, hogy a gyártókapacitás jelentős bővülésével a kutatás-fejlesztés és a minőségellenőrzés is lépést tudjon tartani. Mindez jól tükrözi a Béres azon szemléletét, hogy a korszerű technológiával történő termékgyártás csak felkészült szakemberekkel és modern vizsgálólaboratóriummal együtt képes innovatív és az előírásoknak mindenben megfelelő, sőt azt felülmúló, kiváló minőségű termékeket előállítani. 

 

 

Szolnokon már 23 éve működik a Béres Gyógyszergyár üzeme. Azóta, beleértve a jelenlegi beruházást is több, mint 10 milliárd forint felett történt gép-, ingatlan- és eszközfejlesztés, energia-megtakarítási és környezetvédelmi beruházás, illetve integrált vállalatirányítási rendszer bevezetés. A legutóbbi beruházás alkalmával egy 2 500 négyzetméter alapterületű, használaton kívüli részt alakítottak át, a legmagasabb elvárásoknak megfelelő, korszerű minőségellenőrzési laboratóriumot hoztak létre, bővítették kutatás-fejlesztési bázisukat, és az új termékek előállítására is alakítottak ki gyárterületet. Ez a beruházás 3,2 milliárd forint volt, amelyhez a Nemzetgazdasági Minisztérium Nagyvállalati Beruházási Támogatás Programja keretében 1,3 milliárd vissza nem térítendő támogatással járult hozzá. A korszerűsítések és a bővítések miatt 37 új munkahelyet teremtettek, amivel az üzem létszámát már 300 főre emelték. 

hirdetes

 

 

"A Béres névhez a kezdetek óta a minőség, a tudományosság, a megbízhatóság, a hitelesség és a társadalom iránti felelősségérzet társul. Magas színvonalú, tisztességes üzleti munkánknak köszönhetően a Béres Gyógyszergyár ma az ország legnagyobb magyar családi tulajdonban lévő gyógyszergyára, a hazai gyógyszerpiac meghatározó, az egészségvédő piac vezető szereplője. Minőségpolitikánk alapelve, hogy termékeinket a legtökéletesebb minőség és a legteljesebb biztonság jellemezze, ezért a Béres Gyógyszergyár a termékei előállítása során a jogszabályban előírtaknál is többet vállal, mert a Béres minőség nem pusztán a megfelelőségről, hanem a kiválóságról szól." - hangsúlyozta ünnepi beszédében dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke.

hirdetes

 

Béres Gyógyszergyár

 

A Béres Gyógyszergyár számára a legmagasabb minőségű, biztonságos termékek előállítása nem csupán azt jelenti, hogy meg kíván felelni a szabályoknak: küldetést jelent, amely a termékgyártás minden pillanatában elsőbbséget élvez. Szigorú minőségbiztosítással, modern minőségellenőrző laboratóriumban végzett vizsgálatokkal garantálják, hogy minden Béres-készítmény a csomagoláson feltüntetett hatóanyagokat valóban a megfelelő mennyiségben és minőségben tartalmazza, valamint azt is, hogy a készítmények az elérhető legteljesebb biztonságot nyújtják.

 

 

A Béres Gyógyszergyár kínálatában jelenleg 105-féle termék szerepel 225 különböző kiszerelésben. Részesedésük az egészségvédő piacon 34%. Termékeik piacvezetők az immunrendszert erősítő szerek, a komplex multivitamin-ásványianyag-nyomelem készítmények, a C-vitaminok, a szemvitaminok, valamint az ízületi készítmények piacán.

Forrás: mti.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

A kormány megduplázza az építőipari beruházások támogatását

2018-10-04

A kormány megduplázza az építőipari beruházások támogatását

A kormány újabb nyolc milliárd forinttal megemeli az építőipari vállalkozások kapacitásnövelő és hatékonyságjavító beruházásainak támogatását szolgáló nyolc milliárd forintos pályázati keretet - mondta el az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön az MTI-nek az ÉVOSZ épít

Egységes európai jelölés kerül bevezetésre a magyar benzinkutakon

2018-10-11

Egységes európai jelölés kerül bevezetésre a magyar benzinkutakon

A magyar benzinkutaton is bevezetésre kerülnek a szabványos, egységes európai jelölések az egyes üzemanyagfajták töltőoszlopaira. A jelenlegi jelölések megmaradnak, az újak kihelyezése után is, így a változás valószínűleg nem fog akkora zavart okozni az autósok körében. 

Új pályázatot hirdettek a balatoni települések fejlesztésére

2018-10-13

Új pályázatot hirdettek a balatoni települések fejlesztésére

Megjelent a Balatoni Fejlesztési Tanács által kezelt, településfejlesztési beruházások támogatására kiírt pályázati felhívás. A pályázaton a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet települési önkormányzatai igényelhetnek támogatást.

Nőtt az ingatlanvásárlások száma

2018-10-15

Nőtt az ingatlanvásárlások száma

A Duna House saját adatain alapuló becslések alapján jelentős növekedést számoltak az ingatlanvásárlások kapcsán. Az év első kilenc hónapjában az ingatlanvásárlások száma meghaladta a 118 ezret, ami egy körülbelül 3000 ingatlan-adásvétellel több az előző év ugyan ezen időszakához képest.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
Magyar

Szótár

beszerzés

Szűkebb értelemben a termeléshez szükséges anyagok, segédanyagok stb. megvásárlását... Tovább

rezervációs ár

A vevő szempontjából az a legmagasabb ár, amelyet egy vevő hajlandó fizetni egy... Tovább

Tovább a lexikonra
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.