notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

CE jelölés

hirdetes

CE jelölés

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Mindössze két betû: egy darab C és egy E betû, amely számtalan terméken elõfordul. De mit is jelent tulajdonképpen, mit takar, és miért van szükségem rá? Ilyen és ehhez hasonló kérdések sokszor felmerülnek bennünk, amikor egy számunkra ismeretlen ismerõs dolgot fedezünk fel. Szeretnék róla többet megtudni, de nem tudjuk, hol kezdjük el a kutatást, vagy éppen kihez kellene fordulnunk…

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 EUREPGAP rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

De MI mindenre tudjuk a megoldást, és ami fontosabb, ezekre a kérdésekre a választ is!!! Tanácsadásunk alatt mindig azt hangsúlyozzuk, hogy mi az ügyfelekért vagyunk, arra törekszünk, hogy maximálisan kielégítsük a szolgáltatást igénybe vevõk összes kívánságát.

Sok mindent el lehet úgy is magyarázni, hogy azt senki ne értse meg, egy idõ után a szakszavak már csak a levegõben röpködnek, mert a legtöbb ember nem született zseninek, hogy elsõre mindenben tökéletes legyen. A mi feladatunk tehát az, hogy emberi nyelvre fordítsunk röviden tömören, de mindenképp érthetõen.

Ezek figyelembevételével nézzük, hogy mit is jelent az a CE jelölés:

A CE jelölés a francia Communauté Européenne (Európai Közösség) rövidítése, és az Európai Unió országaiban forgalomba hozott ipari termékekre érvényes. Azért hozták létre, hogy a fogyasztó egészségét és testi épségét védje. A CE jelölés használata mára már Magyarországon is kötelezõvé vált, tehát az egyes ipari termékeket gyártó cégeknek fel kell tûntetniük saját termékeiken ezt a két betût.

hirdetes

A CE jelölés nem kereskedelmi jel, nincs regisztrálva és nincs védjegyoltalom alá helyezve, de használata szabad. Hozzáférést biztosít az európai piachoz a magyar gyártók és exportõrök számára. 

A gyártónak a vizsgálati eredmények alapján kötelezettségei a következõkre terjednek ki:

  • Nyilatkoznia kell a termék megfelelõsségérõl
  • A termék megfelelõsségét egyértelmûen igazoló mûszaki dokumentációt kell összeállítania, amit ezek után meg kell õriznie
  • Megfelelõsség esetén pedig õ vagy egy meghatalmazott elhelyezi a CE jelölést

Ha megnézzük ezt a három pontot, akkor már nem is olyan bonyolult az egész folyamat, mint amilyennek elsõre tûnt. Ha pedig még azt is hozzávesszük, hogy a második pont a legbonyolultabb és azt vállalja át a STandard - Team Önöktõl, akkor meg még megnyerõbb ez az ajánlat. Önök felkeresnek minket, mi pedig vállaljuk azt, hogy felkészítésünkkel és sok éves szakmai tapasztalatunkkal olyan dokumentációt (PECA - jegyzõkönyvet) állítunk össze, amely rövid és hosszú távon is jövedelmezõ lesz az ÖNÖK számára, hiszen a CE jelölés bevezetésével nagymértékben javulni fog az Önök versenyképessége, akár a magyar akár az Európai Uniós piacon.

hirdetes

A jegyzõkönyv tökéletes elkészítése nemcsak ezért is olyan fontos, hanem azért is, mert a szabálytalan forgalomba hozatalt az egyes országok hatóságai többnyire pénzbírsággal vagy forgalomból való kivonással szankcionálják. És ki szeret bírságot fizetni?

Arról nem is beszélve, hogy CE jelölés egyfajta termékbiztonságot és termék megfelelõsséget jelez a vásárlóknak, és ez segít kialakítani a vásárlói hûséget is, ami a mai világban elengedhetetlen egy cég bevételeinek növeléséhez 
Három érv, mely már alapjába véve meg kell, hogy gyõzze Önt, de ha még ez sem volt elegendõ az Ön számára, akkor keressen fel minket bátran, és mi elhárítjuk az összes kétségét!!!

Ne habozzon, kérje ajánlatunkat itt!!!

 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 EUREPGAP rendszerkiépítéshez, állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Gazdasági és Közlekedési Minisztérium

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium bemutatkozása A tárca felelős a reálgazdasági... Tovább

a szennyezés megelőzése

a szennyezés megelőzése Folyamatok, gyakorlatok, módszerek, anyagok, termékek,... Tovább

Tovább a lexikonra