notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Honlapkészítés és keresőoptimalizálás egy vitorlás yacht charter cégnek: Adriatic Challenge d.o.o performance sailing

hirdetes

Adriatic Challenge d.o.o corporate website

Máté Balázs, online marketing tanácsadó
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Vitorlás yacht charter az Adrián. 19 db egyforma Bavaria 42 match hajó, mely versenyzésre és charter célokra is alkalmas. A konkurencia nagy, de a piac is. Angol és magyar nyelvű honlap készült a horvát Adriatic Challenge doo. részére, keresőoptimalizálás és marketing kampánnyal együtt.

Adriatic Challenge d.o.o corporate website

Honlapkészítés, keresőmarketing, keresőoptimalizálás, online PR kampány? Kérd ajánlatunkat itt!

Honlapkészítés és keresőoptimalizálás az Adriatic Challenge d.o.o számára

Az Adrtiatic Challenge egy magyar tulajdonú horvátországi székhelyű, az Adrián vitorlás bérbeadás, kölcsönzés tevékenységet folytató vállalkozás. A vállalkozás célja a magyar vitorlázók mellett az Osztrák, Szlovák és Cseh piac meghódítása. Az oldal egyelőre csak angol és magyar nyelven készült el. A keresőoptimalizálás folyamatban van.

Koncepció a vitorlás bérlés területen

Akik már béreltek vitorlást

Aki régóta vitorlázik esetleg versenyszerűen űzi ezt a sportot, biztosan ismeri Láng Róbert és az Adriatic Challenge nevét. Ezen leendő ügyfelek számára legfontosabb volt, hogy bemutassuk a Bavaria 42 match hajókat és előnyeiket a vitorlás versenyzés valaminta  yacht charter területén. Igényes, szép, információgazdag honlap. Online jelentkezési, foglalási lehetőség az oldalon. Azt hiszem ennél több nekik nem is kellhet ahhoz, hogy rendeljenek, hiszen ismerik a sportot, ismerik Horvátországot.

hirdetes

Akik még nem tudják, mi az a vitorlázás

A weboldallal azonban a potenciális vevőket is szeretné elérni, így bemutatjuk Horvátországot, a vitorlás bérlés előnyeit az egy helyben való nyaraláshoz képest, illetve lehetőséget biztosítunk a vitorlás jogosítvány megszerzéshez. Ezen koncepció segítségével új rajongókat hódítunk majd meg a vitorlás sportnak és új ügyfeleket az Adriatic-Challenge számára. A keresőoptimalizálás lévén nagy látogatottságú, Horvátországban sportos nyaralást eltölteni szándékozók biztos célpontjai a weboldalnak.

hirdetes

Adriatic Challenge vs. Performance Sailing

Az egyetlen, szintén verseny vitorlás és túra vitorlás bérbeadás, charter tevékenységű magyar vállalkozás a Perfromance Sailing Kft., aki ugyan fele akkor hajó flottával, azonban szintén versenyzésre és túrázásra alkalmas hajó flottát ad bérbe. Az Abfox Kft., szívesen vállalja a versenyt az Adriatic Challenge mellett a Performance Sailing honlapjával a keresőoptimalizálás és a látogatottság növelés terén.

 Nézd meg a honlapot itt: Adriatic Challenge Yacht Charter

 

Honlapkészítés, keresőmarketing, keresőoptimalizálás, online PR kampány?

Kérdd ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

termelési orientáció

Olyan vállalati gazdálkodási magatartás, amely során a termelőüzemek gyártási... Tovább

vertikális marketingrendszer

Az értékesítési út szereplői közötti valamilyen mértékű vertikális integráció megléte. Tovább

Tovább a lexikonra