649
AMC támogatás - magyar élelmiszerek népszerűsítése rendezvényeken
Családi vállalkozások részvételét is támogatja az AMC a bel- és külföldi rendezvényeken Pályázati felhívást tett közzé az...
649
Fuzárium gomba - élelmiszerbiztonság, avagy a reform táplálkozásban a búzának kevesebb szerep jut
A fuzárium gombák olyan mérgező mikotoxinokat - anyagcsere termékeket termelnek, melyek veszélyesek az emberek és az állatok egészségére,...
649
HACCP rendszer
A HACCP nemzetközileg elfogadott módszer az élelmiszerek biztonságának megteremtésére a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása,...
649
Váltás HACCP-ről ISO 22000-re
Az ISO 22000 rendszer egyre inkább népszerűbbé válik Európán belül. Az ISO 22000 rendszer, amely az ISO 9001 minőségirányítási, illetve...
649
A jó higiénés gyakorlat biztosítását szolgáló HACCP rendszer alkalmazása az EU-csatlakozástól - 2
A rendszer bevezetésének és alkalmazásának megkönnyítését akarja a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium - különösen a nagy számú...
649
A jó higiénés gyakorlat biztosítását szolgáló HACCP rendszer alkalmazása az EU-csatlakozástól - 1
Az élelmiszer-forgalmazási előírások változása a kereskedelemben. A GKM segédkönyvet adott ki
649
A HACCP fogalma
A minőségügyi rendszerek között megközelítésmódjának különlegessége miatt sajátos helyet foglal el a leginkább élelmiszeripari...