notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Harry Potter rajongók figyelem, a Roxfortban is bevezették a digitális oktatást, bárki csatlakozhat

hirdetes

Harry Potter rajongók figyelem, a Roxfortban is bevezették a digitális oktatást, bárki csatlakozhat

VN
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A koronavírus járvány miatt mindenki otthon maradni kényszerült. A világ számos pontján zártak be az iskolák, így Magyarországon is. Még mi felnőttek, ha nehezen is, de megküzdünk a kialakult helyzettel, a gyerekeknek sokkal nehezebb. Teljesen egyedül kell megtanulniuk, nem mehetnek ki, és a barátaikkal se találkozhatnak. A szülők is nehéz helyzetben vannak, hiszen munkájuk mellett a gyerekek felügyeletét is meg kell oldaniuk. Éppen ezt a nehéz helyzetet szeretné orvosolni J. K Rowling.

Online oktatás a Roxfortban

„A Roxfortban megkezdődött a digitális oktatás”

Te is régóta várod már a leveledet a Roxfortból? Gratulálunk, most te is felvételt nyertél, csak éppen nem a kéményeden érkezik a levél, hanem a mailboxodba! Ugyanis J. K. Rowling, a Harry Potter könyvek szerzője úgy gondolta, hogy ahogyan ő fogalmazott, „ezekben a sötét időkben” mindenkinek szüksége van valamire, amiben megnyugvást találhat, éppen ezért elindított a Harry Potter at Home programot. Ennek első lépése az volt, hogy a világ minden táján lehetővé tette a tanárok számára, hogy ingyenesen elolvassák a Harry Potter könyveket, ezt rögzítsék, majd közzé tegyék tanítványaik számára. Akkora sikere lett a kezdeményezésnek, hogy ezt tovább bővítették. Április folyamán az első Harry Potter audiobook, azaz hangoskönyv mindenki számára ingyenesen lesz elérhető 6 különböző nyelven (angolul, spanyolul, franciául, olaszul, németül és japánul), így akár nyelvtanulás gyanánt is melegen ajánljuk.

hirdetes

Ezek várnak rád a Roxforti digitális oktatásban

J. K Rowling még csak most indította el a programot, tehát még ezután is nagyon sok mindenre lehet számítani. Többek között ígéretet kaptunk érdekes cikkekre, játékos feladványokra, vetélkedőkre, valamit izgalmas játékokra is. Az író, és csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy egy kicsit megkönnyítse a szülők, és gyerekek számára is ezt a nehéz helyzetet. A már világszinten több, mint 500 millió eladott könyvvel büszkélkedő sorozat biztosan most is sokak mentsvára lesz majd, és egy kis örömet varázsol a hétköznapjaikba. Ha te is szeretnéd elkezdeni építeni a varázslókarrieredet, akkor kattints IDE és csatlakozz a varázslótanoncok lelkes táborához!

hirdetes

A haladó varázslónak ezt ajánljuk

A Harry Potter varázs már 20 éve elkezdődött, ha te már többször is elolvastad a könyveket, betéve ismered már az összes kalandos történetet, és úgy gondolod, hogy a regény újra olvasásánál kicsit többre vágysz, akkor is van megoldás. Szeretnél beiratkozni bűbájtanra, sötétvarázslatok kivédésére, vagy esetleg a növénytan vonz? IDE kattintva ezekből is vehetsz online órákat a kényszeres otthonlétben!  
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Url

A webcím, más néven URL (mely a Uniform Resource Locator [egységes erőforrás-azonosító]... Tovább

követelmény

kinyilvánított igény vagy elvárás, amely általában magától értetõdõ vagy... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kultúra