notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Doménbejegyzéssel az árvízkárosultakért

hirdetes

Doménbejegyzéssel az árvízkárosultakért

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

 

Kreatív karitatív akcióval sietnek az árvízkárosultak segítségére a magyarországi doménregisztrátorok: az árvíz szó betűit tartalmazó domének bejegyzésének díjából 200 forintot az árvíz által megrongált felsőzsolcai óvoda támogatására fordítanak.

felsőzsolca

 

A doménnév-regisztációval foglalkozó cégek segítenek

 

Karitatív akció keretében igyekeznek segíteni az árvízkárosultakon a magyarországi doménnév-regisztációval foglalkozó cégek. A kezdeményezéshez csatlakozó vállalkozások június 15. és július 15. között minden olyan doménregisztráció árából, amely az "árvíz" szó bármely betűjét tartalmazza, 200 forintot az árvíz által elöntött felsőzsolcai Platthy Ida óvoda eszközeinek pótlására és az intézmény felújítására fordítanak.

A csatlakozó cégek a karitatív akcióból befolyó összegeket a Felsőzsolca Óvodájának működését segítő alapítványnak ajánlják fel.

 

200.hu


A résztvevők a 200.hu  doménnév alatt önálló weboldalt hoztak létre az intézményről készült fényképekkel – itt várják azon cégek jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a kezdeményezéshez.

hirdetes

„A gyermekek játékainak pótlására kezdeményezett akcióhoz azonnal találtunk támogatókat. A honlap létrehozásához és a 200.hu  domén rendelkezésre bocsátásához is első kérésre segítő kezet kaptunk" – mondta Koleszár Péter, az ötletgazda. Koleszár szerint a csatlakozók számától függően akár milliós nagyságrendű támogatás is befolyhat, de még ez az összeg is csak a töredékét tudja fedezni az intézményben okozott kárnak.

Forrás: index.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

lead time

A logisztikában az az időintervallum, amely alatt a megrendelés pénzzé tehető. Tovább

továbbengedés

hozzájárulás egy folyamat következõ szakaszába való továbblépéshez ... Tovább

Tovább a lexikonra