notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Fontos az első benyomás: 5 tipp, amivel azonnal leveheted üzleti partneredet a lábáról, első benyomás üzleti tárgyalás

hirdetes

Fontos az első benyomás: 5 tipp, amivel azonnal leveheted üzleti partneredet a lábáról

VN
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Az üzleti kapcsolatokban az első benyomás meghatározó szerepet játszik. Az első találkozás során szerzett benyomás gyakran befolyásolja a további üzleti együttműködést és a kapcsolat fejlődését. Ha szeretnél pozitív és emlékezetes benyomást tenni üzleti partneredre, itt van 5 tipp, amivel levetheted őt a lábáról.

Első benyomás üzleti tárgyalás 5 tipp

Vidd el egy jó étterembe!

Az éttermi találkozók kiváló lehetőséget nyújtanak a közvetlen kapcsolatépítésre és a megbeszélések folytatására. Válassz olyan éttermet, amely elegáns és megfelelő légkört teremt. A minőségi étel és a kifinomult kiszolgálás segítenek a jó hangulat és a kellemes élmény kialakításában. Fontos, hogy olyan éttermet válassz, ahol kiemelten jó ételek, és prémium italok vannak, valamint a kiszolgálás is magas színvonalú. Kaposvár csodaszép belvárosában tudunk egy nagyon jó üzleti éttermet, ahol odafigyelnek a speciális igényekre is, valamint prémium minőségben készítik az ételeket. A Memoriae üzleti étterem Kaposváron https://memoriae.hu/uzleti-etterem-kaposvaron.html tökéletes választás!

Figyelj minden mondatára!

Az üzleti találkozó során fontos, hogy megmutasd, mennyire figyelsz a partneredre. Érdeklődj az üzleti céljai iránt, és kérdezd meg véleményét a fontos kérdésekről. Ezáltal partnerként és szakértőként fog megélni, és az érdeklődésed pozitív benyomást kelt. A testbeszéd fontos szerepet játszik az első benyomás kialakításában. Ügyelj a testtartásra, tarts szemkontaktust és mosolyogj. Ezek a jelek azt mutatják, hogy figyelsz és érdeklődsz a partnered iránt, valamint jó kapcsolatot és bizalmat sugallnak.

hirdetes

Legyenek érdekes és releváns témák!

Az üzleti megbeszélés során válassz olyan témákat, amelyek érdekesek és relevánsak lehetnek üzleti partnered számára. Ne csak a saját érdekeidre koncentrálj, hanem figyelj arra is, hogy milyen területeken található közös pont az üzleti célokban.

Légy magabiztos és autentikus!

hirdetes

Az üzleti találkozón mutasd meg a magabiztosságodat és autentikus személyiségedet. Legyél nyitott, őszinte és urald a kommunikációs készségeket. A magabiztos fellépés és az autentikus viselkedés hitelességet sugallnak és bizalmat építenek. Az üzleti kapcsolatokat hosszú távra kötjük, ezért fontos, hogy ne játszd meg magad, ne állíts hamis dolgokat, mert előbb utóbb, úgyis kiderül az igazság. 

Végezz alapos kutatást!

Mielőtt találkozol üzleti partnereddel, végezz alapos kutatást róla. Ismerd meg az érdeklődési területeit, az üzleti tevékenységét, és az általa elért eredményeket. Ez lehetővé teszi, hogy releváns és érdekes kérdéseket tegyél fel, és megmutatja, hogy mennyire komolyan veszed az üzleti kapcsolatot.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

etnocentrikus marketingstratégia

A belföldi piac felsőbbrendűségét feltételező, s az ott folytatott marketingtevékenységet... Tovább

globális marketing

A differenciálatlan marketingstratégia speciális esete, melynek keretében a vállalat azonos... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek Technológia Tudomány