notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az ÉMI-TÜV Bayern Kft. tanúsító felügyeleti audit keretében vizsgálta a STandard-team Kft. ISO 9001 minõségirányítási rendszerét.

hirdetes

Az ÉMI-TÜV Bayern Kft. tanúsító felügyeleti audit keretében vizsgálta a STandard-team Kft. ISO 9001 minõségirányítási rendszerét.

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Mindenki tudja, aki valamilyen menedzsment rendszert mûkõdtet, hogy a mûködést bizonyítani kell évrõl-évre egy független tanúsító szervezet számára. Az ÉMI-TÜV Bayern Kft. egy a német tanúsító szervezet, aki idén is bebizonyította, hogy a STandard-Team Kft. egy hatékony és megfelelõ minõségirányítási rendszert mûködtet. Az ISO 9001 audit tapasztalatairól bõvebben cikkünkben.

Mint weblapunkról is látható, a STandard-Team Kft.

A fenti tevékenységek taroznak a tanúsított minõségirányítási rendszer alá, ezen kívül cégünk foglalkozik még hidrogeológiai beszivárgásmérõk gyártásával valamint hatékony honlapok készítésével. Ezen tevékenységekre az ISO 9001 auditot nem kértük. Ezen tevékenységekre kérje ajánlatunkat itt!

ISO 9001 minõségbiztosítási rendszerünk 2000 óta múködik, 2003-ban az utolsó pillanatban tértünk át az ISO 9001 minõségirányítási rendszerre. Rendeszrünket kezdetektõl fogva az ÉMI TÜV Bayern Kft. a TÜV Süddeutschland Gmbh. magyarországi képviselete tanúsította. A tanúsítót az auditokon Ludányiné Gál Vera auditor képviselte. Ebben az évben azonban az auditor asszony egy másik tanúsító vállalat auditora lett, így 2005-ben egy új auditor, Sándor Miklós kereste fel az ISO 9001 audit keretében cégünket. Mivel Sándor Miklós auditor Úr még nem ismerte cégünket, jó elõre elkérte cégünk ISO 9001 szabvány szerinti minõségirányítási dokumentációs rendszerét, és átvizsgálta azt.

hirdetes

A felügyeleti audit keretében az ÉMI-TÜV Bayern Kft. auditora megvizsgálta az ISO 9001 rendszer mûködését bizonyító feljegyzéseket és kikérdezte a munkatársakat. Az auditor alapos és komoly vizsgálatot hajtott végre és megállapította, hogy a minõségirányítási rendszer nem csak az ISO 9001:2000 szavány követelményeinek felel meg, de a minõség technikák alkalmazásának köszönhetõen már egy magasabb minõségi szintet is kielégít. Erre a cég és a nálunk dolgozó tanácsadók már régóta törekedtek, hiszen az ISO 9001 rendszerbe beépítették az ISO 9004 elemeit. Így cégünknél nem csupán a vevõk véleményét viszgáljuk, de a beszállítókat és munkatársakat is felkeressük kérdéseinkkel. A munkatársak körében jó ideje már a 360 fokos értékelési rendszert is alkalmazzuk. A minõségcélok minden munkatársnak külön kitûzésre kerültek, az oktatások havi jellegûek, cégünk az ISO 9001 minõségirányítási rendszert komolyan veszi, azt hasznosnak tartja és folyamatosan mûködteti. Ezért tudjuk az ISO 9001 rendszerkiépítési folyamatok során partnereinknek a minõségirányítás hasznosságát jól kommunikálni. Kérjük olvassa el errõl cikkünket!

hirdetes


Mint minden rendszert és céget lehet tovább  fejleszteni, amire az auditor is tett utalásokat. Az auditor fejlesztési javaslatai minden tekintetben egybevágnak a cégvezetés stratégiai és operatív elképzeléseivel. Ilyen fejlesztés a munkatársak teljesítmény értékelésének a továbbfejlesztése, amit a Kft. a 360 fokos értékelés beveztésével már meg is kezdett. A Kft. a szabvány végleges megjelenését követõen az ISO 22000 szabvány követelményeinek megfelelõ rendszer bevezetésének módszerét is tökéletesít, ami az élelmiszer iparban mûködõ cégek rendszerének igazolását teszi lehetõvé.


Az ÉMI-TÜV Bayern Kft. auditora a megfelelõségek keresésével és dokumetálásával igazolja, hogy a STandard-team Kft. minõségpolitikája és tanúsítványa nem csak egy papír a falon.

ISO9001, ISO 14001, ISO 22000, HACCP rendszerek kiépítéséhez, pályázatok írásához kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

auditkritériumok

összehasonlítási alapként használt elõirányzatok, eljárások vagy követelmények ... Tovább

A karimatömítések tulajdonságok és felhasználás

Az azbesztmentes karimatömítések a lapos nyugvótömítések legelterjedtebb típusai. Számos... Tovább

Tovább a lexikonra