notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minõségirányítási rendszer kiterjesztése az EUROTRADE Kft. központjára az M1 TRUCK Centrumra, tehergépkocsi kerekedelem, szervíz és vizsgáztatás tevékenységekre)

hirdetes

Az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minõségirányítási rendszer kiterjesztése az EUROTRADE Kft. központjára az M1 TRUCK Centrumra, tehergépkocsi kerekedelem, szervíz és vizsgáztatás tevékenységekre)

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Az EUROTRADE Kft. ISO 9001:2000 szabvány szerinti minõségirányítási rendszerét 2005 év elején át kellett alakítani, az M1 TRUCK Centrum központi telephely átadását követõen, mivel cég Komáromi telephelyei mind átkerültek az új bázisra. A cég tevékenysége bõvült az új telephelyen tehergépkocsik idõszakos felülvizsgálatával (mûszaki vizsgáztatás).

Tehergépkocsi vizsgálóállomás nyílik Újpusztán az M1-es autópálya komáromi lehajtója mellett. Ez a vizsgálóállomás minden szempontból EU konform és Magyar magán tõke felhasználásával épült 2004-ben, melyhez semmilyen külsõ pályázati illetve egyéb forrás nem állt rendelkezésre. Az egyedülálló magán beruházás révén a környék legnagyobb olyan bázisa épült fel, ami alkalmas tehergépkocsik mûszaki vizsgáztatásának a végrehajtására. Az EUROTRADE Kft. januárban végrehajtja a telep ISO 9001:2000 szabvány szerinti tanúsítását, ami feltétele a vizsgálóállomás kijelölésének. A tanúsításon részt vesz a Közlekedési Felügyelet kijelölt szakértõje is, aki a jogszabályi, személyi és tárgyi megfelelõséget vizsgálja ezentúl minden évben a felügyeleti auditok alkalmával. Ennek a kijelölésnek köszönhetõen az EUROTRADE Kft. gyorsabban és hatékonyabban lesz képes az ügyfeleit kiszolgálni, mert az M1 TRUCK Centrumban minden, ami a tehergépkocsik javításával, üzembe helyezésével és mûszaki vizsgálatával kapcsolatos egy helyen elintézhetõ lesz kultúrált és a XXI. század követelményeinek megfelelõen. Az EUROTRADE Kft. várja az érdeklõdõket és a lehetséges partnereit az új és impozáns központjába.

hirdetes

ISO 9001, ISO 14001 rendszerkiépítéshez kérje ajánlatunkat itt!

 

 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

metrológiai megerõsítés

olyan mûveletek összessége, amelyek annak biztosításához szükségesek, hogy egy... Tovább

Közösségi portál

Közösségi portálok - IWIW, Facebook, Twitter, Myspace és még sokan mások A közösségi... Tovább

Tovább a lexikonra