notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Év honlapja 2007 - díjazott: Macosz.hu

hirdetes

Év honlapja 2007 - díjazott: Macosz.hu

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

2007-ben elnyertük az Év honlapja verseny különdíját.A Standard-Team - Abfox Kft. által designolt, készített és karbantartott  www.macosz.hu a non profit kategóriában indult és lett díjazott.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

Év honlapja díj 2007Az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által az idén immár hatodik alkalommal közösen meghirdetett "Év Honlapja 2007" pályázatra 167 érvényes nevezés érkezett.
A szakmai zsûri a 13 nevezési kategóriából 10 kategóriában ítélt oda díjakat. Hat honlapot pedig különdíjjal jutalmazott.
Legtöbben a kereskedelem (26), a szolgáltatás (24) kategóriákat választották.


Az elbírálásban döntõ szempont volt a honlap felépítettsége, az információ minõsége és frissessége, a tartalom aktualitása, az interaktivitás mértéke, a szolgáltatások fejlettsége valamint a kitûzött vállalati cél tartalmi és képi megvalósulása.

hirdetes

Minden honlapot három zsûritag értékelt. A honlapokat egy véletlengenerátor osztotta szét számukra. A kiértékelt pályázatok eredményének átlagolása után a zsûri minden kategóriában az elsõ hármat még egyszer közösen értékelte. Így alakult ki a végleges sorrend.

Honlapkészítés, keresõoptimalizálásA honlapkészítés és a keresõoptimalizálás az Abfox kft nevéhez,míg az üzemeltetés a Standard-Team Kft.-hez fûzõdik. Az Abfox 2008 során újabb fejlesztéseket tervez, melynek során bízunk benne, hogy a Macosz.hu még tökéletesebben, még több szolgáltatással és információval tudja segíteni a cukorbetegeket. Tervezzük 2008 során a portál többnyelvûsítését is, így a jelenleg is szép számú látogatóközönség további gyarapodására számítunk

hirdetes
Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

marketing alapstratégia

A vállalat vagy a stratégiai üzleti egységek céljainak kitűzése és azon eszközök hosszabb... Tovább

dokumentum

információ és annak hordozója PÉLDA: Feljegyzés , elõírás, eljárás-dokumentum, rajz,... Tovább

Tovább a lexikonra