notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Új, ingyenes szolgáltatás a Facebook használóinak - Who deleted me

hirdetes

Nem marad titokban ha törli ismerősét a Facebookon

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Ha csak néhány ismerősöd van a Facebookon, könnyen észreveszed, ha valaki megszakította veled a kapcsolatot. Több száz barát esetében legfeljebb csak annyit veszünk észre, hogy csökkent az ismerőseink száma. De ki volt az, aki törölt bennünket?

Egy új szolgáltatás azonban figyelemmel tudja kísérni, hogy Facebook kapcsolataink közül ki tűnt el, azaz ki törölt minket ismerősei közül.

A “Who Deleted Me” oldalon egy ingyenes szolgáltatásra lehet bejelentkezni, ami folyamatosan figyeli az ismerőseinket tartalmazó listát. Ehhez nincs szükség új regisztrációra, csak a Facebook accountunkat kell összekapcsolni az alkalmazással. Ekkor természetesen engedélyt kell adni, hogy a Who Deleted Me hozzáférjen bizonyos adatainkhoz, de ezt az engedélyt bármikor vissza is vonhatjuk.

Ettől kezdve, ha a szolgáltatás észleli, hogy az ismerőseink száma csökkent, akkor egy e-mail-értesítést küld a címünkre, amiből megtudhatjuk, ki az, aki a továbbiakban nem akarja velünk tartani a kapcsolatot a Facebookon keresztül.

hirdetes

Ezen felül a szolgáltatás weboldalán különböző kimutatásokat is elérhetünk. Így többek között napi, heti és havi statisztikát kaphatunk arról, hány új ismerősünk lett az adott időszak alatt, illetve hányan töröltek minket. Egy grafikon pedig ismerőseink számának alakulását is megmutatja a lekérdezést megelőző hónapban.

Forrás: techline.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

védjegyoltalom

Védjegyoltalomban részesülhet minden olyan megjelölés (szó, szóösszetétel, betű, szám,... Tovább

direct marketing

A reklámozás egy speciális területe. Lényege a kétirányú kommunikáció, a célzott... Tovább

Tovább a lexikonra