notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Fél évig ingyenes az új Microsoft Office új irodaiszoftver-csomagja

hirdetes

Fél évig ingyenes az új Office

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A Microsoft új irodaiszoftver-csomagja harmincnapos türelmi időszaka ötször hosszabbítható meg, így fél évig ingyen lehet használni.

microsoft office 2010

Microsoft Office 2010

 

A Microsoft a közelmúltban bemutatott , de kiskereskedelmi forgalomba csak június közepén kerülő Office 2010-ben is benne hagyta azt a kiskaput, amely lehetővé teszi az alkalmazáscsomag türelmi időszakának többszöri meghosszabbítását. A szoftvervállalat a Computerworldnek elárulta , hogy az új irodai pakk esetében akár ötször is újra lehet indítani a harmincnapos számlálót, így akár 180 napig használható a termék aktiválás nélkül .

Demo változat 


Amint az ismert, a Microsoft újabban a Windows és az Office esetében lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy harminc napig a termékkulcs begépelése és a hosszú távon elengedhetetlen aktiválás nélkül használják a termékeket. Ebben az időszakban azok teljes funkcionalitású demóként működnek, csak néhány nappal a határidő lejárta előtt kezdik – egyre gyakrabban felbukkanó figyelmeztetések formájában – sürgetni a hivatalos használatba vételt.

hirdetes

 

Rearm művelet


A Microsoft azonban a rendszergazdák igényeit szem előtt tartva beépített egy kiskaput is termékekbe: a rearm parancs futtatásával a 30 napos türelmi idő újraindítható. Azt, hogy ez az Office 2010 esetében hogyan végezhető el az ospprearm.exe fájl futtatásával, a cég egy adminisztrátoroknak szóló leírásban  mutatja be, de persze a műveletet bárki végrehajthatja.

hirdetes
„Öt alkalommal engedélyezzük a rearm műveletet termékeinkben. Persze a lehetőséggel vissza lehet élni, és így az emberek figyelmeztetések nélkül használhatják az Office-t hosszabb időn keresztül, de ez elfogadható kompromisszum” – magyarázta a Computerworldnek a vállalat szóvivője.

Forrás: http://index.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

előirányzott eladás

Az értékesítés várt volumenének konzervatív becslése. Rendszerint a jelenlegi... Tovább

infrastruktúra

<szervezet> egy szervezet mûködéséhez szükséges feltételek, berendezések és... Tovább

Tovább a lexikonra