notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Júniusban kipróbálhatjuk a Firefox 4-et

hirdetes

Júniusban kipróbálhatjuk a Firefox 4-et

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A végleges verzió megjelenése novemberben várható, de az ütemterv nincs kőbe vésve, számtalan változás lehetséges még.

Firefox

 

 

Firefox 4.0 

 A Mozilla vezetője, Mike Beltzner fontos bejelentést tett blogjában vázolta a Firefox 4-es verziójának fejlesztési ütemtervét, és kiderül az is, hogy a szoftver első tesztváltozata várhatóan június végén lesz elérhető, míg a végleges program kiadását novemberre tervezik.


Bár korábban terveztek egy 3.7-es verziót is, az ebbe szánt javítások végül a 3.6.4-ben jelentek meg, ami jelenleg béta változatban érhető el. Ehhez képest a 4.0 nagy lépés lesz előre, ahogy számozása is sugallja. A felvázolt ütemterv nem szigorú, a Mozilla változtat rajta, ha szükséges. Az új böngészőben a fontos változások várhatóak a Beltzner által közzétett bemutató szerint:

hirdetes
 

Firefox 4: fast, powerful and empowering

 
Jelentősen gyorsítják a böngészőt, és támogatni fogják a a nyílt webes szabványokat, köztük a legfontosabbat, a HTML5-öt. Kibővül a felhasználói jogosultságok területe, hogy mindenki teljes mértékben ellenőrizni tudja az adatkezelést, a böngésző működését, tetszés szerint szabhassa testre a programot böngészési szokásai szerint.

Teljesen átalakítják a felhasználói felület, támogatni fogja a böngésző a 64 bites rendszereket, a hardveres grafikus gyorsítást, és a multitouch-ot. A kiegészítők újraindítás nélkül lesznek telepíthetők, és persze stabilitási és biztonsági javítások is várhatók.

Forrás: http://index.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

eredményesség

a tervezett tevékenységek megvalósításának és a tervezett eredmények elérésének mértéke Tovább

geocentrikus marketingstratégia

A vállalat minden piacon azonos marketingtevékenységet valósít meg. Tovább

Tovább a lexikonra