notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pályázat Magyarország külföldi népszerûsítésére

hirdetes

Pályázat Magyarország külföldi népszerûsítésére

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Külügyminisztérium szeptember végi beadási határidõvel pályázatot hirdet Magyarország értékeinek külföldi megismertetésére. A nyertes pályázók háromszázezer és ötmillió forint közötti forráshoz juthatnak. 

A Külügyminisztérium szeptember 30-ai határidõvel pályázatot hirdet Magyarország értékeinek külföldi megismertetésére, az országkép formálására - a Külügyminisztérium, illetve a magyar külképviseletek tevékenységével összefüggõen - különös tekintettel a társadalom, a politika, a gazdaság, a történelem, a tudomány, a kultúra területére.

Támogatott tevékenységi körök 

A legalább 300 ezer, legfeljebb ötmillió forintos elnyerhetõ támogatási összeg felhasználható könyvkiadásra vagy lapkiadásra, elsõsorban idegen nyelven megjelenõ folyóirat vagy idõszaki kiadvány formájában. Felhasználható még idegen nyelvû feliratozással is ellátott idõszaki kültéri vagy beltéri kiállítás kidolgozására és megvalósítására. A kiállításoknál fontos a könnyû szállíthatóság. 
A forrásból film is készíthetõ, olyan DVD vagy CD-ROM, amely elsõsorban idegen nyelven, legfeljebb húsz percnyi idõtartamban mutatja be hazánk értékeit. Ugyanígy CD-ROM is készíthetõ 
Finanszírozható nemzetközi tanácskozás, szeminárium vagy rendezvény Magyarországon vagy külföldön, valamint a Külügyminisztérium tevékenységével összefüggõ kiemelkedõ jelentõségû külföldi eseményen történõ részvétel, nem kereskedelmi jellegû produkcióval. Egy pályázó több tevékenységi körre is benyújthat pályázatot. 

hirdetes

A pályázók köre 

Pályázatot benyújthat olyan mûködõ társadalmi szervezet, alapítvány, közalapítvány, ezek szövetsége, közhasznú társaság, egyesület, amelynek céljai összeegyeztethetõek a pályázati kiírás céljaival, és amelyet Magyarországon vettek nyilvántartásba 2003. január 1-je elõtt. Olyan mûködõ gazdálkodó szervezet, amelyet 2003. január 1-je elõtt Magyarországon jegyeztek be, mérleg szerinti eredménye és üzemi (üzleti) tevékenységének eredménye a pályázat benyújtását megelõzõ két év mindegyikében pozitív volt és tevékenységi körében szerepel a megpályázott tevékenység, továbbá vállalja, hogy a megpályázott tevékenységet non-profit tevékenység körében (azaz önköltségi értéken) végzi. Nem nyújthatnak be pályázatot politikai pártok, biztosító egyesületek, egyházak, köztestületek. 
Már megvalósult tevékenységre nem nyújtható támogatás. A megpályázott tevékenység megvalósításának kezdete a támogatási szerzõdés megkötésétõl számított legfeljebb hatvan nap, befejezésének határideje: 2006. május 1. A pályázat nyerteseinek nevét, a nyertes projekt megnevezését és a támogatás összegét a Külügyminisztérium honlapján közzéteszik. 

hirdetes
Nyomtatva és elektronikusan kell benyújtani.
A pályázatokat kizárólag postai úton lehet benyújtani. Regisztrációs díj nincs. A pályázatot magyar nyelven, az ûrlap és az egyéb elõírt dokumentumok csatolásával kell benyújtani. Az ûrlap tartalmában nem változtatható meg. A borítékon fel kell tüntetni a pályázat kódszámát: KÜM-2005 SKTF. A pályázati ûrlap a Külügyminisztérium honlapjáról letölthetõ. 
A pályázattal kapcsolatban kiegészítõ információkért kizárólag írásban lehet a Külügyminisztérium Sajtó, Kulturális és Tudományos Fõosztályának Titkárságához (fax: 458-1901, e-mail: titkarsag.sktf@kum.hu) fordulni. 
A pályázati ûrlapot és a csatolt dokumentumokat egy eredeti példányban, a pályázó által minden lapon szignáltan vagy aláírtan és egy másolati példányban, továbbá elektronikus formában (floppy vagy CD) zárt borítékban kell benyújtani a Külügyminisztérium Sajtó, Kulturális és Tudományos Fõosztályának Titkárságára. 
 

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Affinitás marketing

Olyan marketing szemléletmód, amely a felhasználók azon csoportjára koncentrál, akik... Tovább

szakterületi szakértõ

<audit> személy, aki az auditálandó tárgyra nézve szakismeretét rendelkezésre... Tovább

Tovább a lexikonra