notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Fotópályázatot hirdet a Microsoft, milyen hátteret képzelsz el az új Windows 7-nek?

hirdetes

Cseréljük le a halacskát: Windows 7 háttérkép fotópályázat

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A Windows 7 megjelenés előtti változatának alapértelmezett háttérképe egy meglehetősen mesterkélt halacska, most lehetőség van rá, hogy ezen változtassunk, sőt hazai témákkal bővítsük az új operációs rendszer leendő háttérkép kínálatát.

Windows 7 halacska

Fotópályázatot hirdet a Microsoft

Windows 7 megjelenését követően egy külön csomagban bárki letöltheti majd az országspecifikus háttérképeket, köztük a Magyarországon készült fotókat is, a fényképek elkészítésére nyílt fotópályázatot írt ki a Microsoft. A vállalat szeretné bárkinek megadni a lehetőséget, hogy benevezze fotóját, amely hazánk legérdekesebb, legjellegzetesebb táját, épületét ábrázolja. A pályázatot két kategóriában hirdetik meg: felnőtt és ifjúsági kategóriákban.

hirdetes

 

A nyertesek díjazása

A pályamunkák beérkezési határideje 2009. július 31. A pályázókat kategóriánként külön díjazzák. Az első helyezett mindkét kategóriában egy-egy notebookot, egy magyar nyelvű Windows 7 operációs rendszert, valamint egy Expression Media fotókatalogizáló programot vihet haza. A második helyezett egy Xbox360 játékkonzolt, egy magyar nyelvű Windows 7 operációs rendszert, és egy Expression Media fotókatalogizáló programot nyerhet. (A Windows 7 csomagokat természetesen csak a megjelenést követően, vagyis október 22. után adják át a szerencsés nyerteseknek.) A további tíz legjobb kép beküldőjét Microsoft ajándékcsomaggal jutalmazzák. Az első öt legjobb fotó készítője ezen kívül meghívást nyer az őszi, budapesti Windows 7 bemutató rendezvényre, ahol alkotásaik nyomtatásban is kiállításra kerülnek.

hirdetes

A pályázat részletei itt olvashatók: www.microsoft.hu/fotopalyazat

Forrás: hirek.prim.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

eltérés

egy követelmény (3.1.2.) nem teljesülése Tovább

nemzetközi marketing

A külföldi piacokon végzett marketingtevékenység, ahol a vállalat differenciált vagy... Tovább

Tovább a lexikonra