notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Google Adsense Videók, a Google 2 célja

hirdetes

Google Adsense Videók

Bödör Ferenc programozó
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Rövid idő alatt az online videózás a szórakozás egy közkedvelt formájává nőtte ki magát. Videómegosztók tömege gondoskodik arról, hogy ez a trend terjedjen és fejlődjön. Idő közben az üzleti lehetőségeket felismerve a neten hírdetők és a videómegosztók összefogva, keresik a legnépszerűbb megoldásokat arra, hogy a közönség elégedettségét emelve, saját profitjukat is növeljék.

Google Adsense Videó

Google Adsense videók

 

Az ilyen társulásoknak köszönhetően a legkedveltebb videó portálok egyre fejlődnek és egyre több látogatót vonzanak.
Ebből az „iparból” a Google sem marad ki. 2008 első negyed évében léptek be a videó bussinesbe a Adsense for video fejlesztéssel. Ez a megközelítés hirdetési formát ad ugyan annak a videó megosztó technikának amit a YouTube használ. A Google Adsense for video lehetőséget ad a hirdetőknek, hogy videó kampányba kezdjenek az egyik legnagyobb videó megosztón keresztül.

Az Adsense for Video barátságos formája a hírdetéseknek

hirdetes


A szolgáltatás több olyan lehetőséget nyújt melyek biztosítják, hogy a hírdetésünk ne legyen túlzottan tolakodó. Ilyen lehetőség például a videók feliratozása, mely egy szolid áttetsző futószövegként jelenik meg a videó lejátszó felületen. Ezek a szolid hirdetések nem szakítják félbe a nézők élményét, mindenki eldöntheti, hogy olvassa-e a hírdetést vagy sem.

 

A Google 2 fontos célja


A Google két fontos célt határozott meg. Egyrészt a videó megosztók számára lehetőséget adnak, hogy népszerű videóik egy kis profitot is hozzanak, másrészről pedig új színteret biztosítanak a hirdetőknek.

hirdetes

 

Google Video Advertising Solution


Ezek eredményéül jött létre a Google Video Advertising Solution, mely egyszerű átlátható módon teszi lehetővé az online videózásban rejlő lehetőségek megismerését. Mindezek mellet a Google és  YouTube közös bemutató videót is készített a témáról, hisz mi más mutathatná be jobban az online videók világát mint egy online videó.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

képesség

egy szervezetnek , rendszernek , vagy folyamatnak az az adottsága, hogy olyan terméket ... Tovább

nemzetközi marketing

A külföldi piacokon végzett marketingtevékenység, ahol a vállalat differenciált vagy... Tovább

Tovább a lexikonra