notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Google Analytics & Yahoo! Web Analytics összehasonlítás

hirdetes

Google Analytics VS Yahoo! Web Analytics

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTENAz Insightr digitális reklámügynökség összehasonlította a két nagy analitikai konkurenst, a Google Analytics-et és a Yahoo! Web Analytics-et.

Google Analytics VS Yahoo! Web Analytics

Google Analytics kontra Yahoo! Web Analytics

Fogták a legjellemzőbb dolgokat, és saját véleményük alapján pontozták egyiket és másikat. A szolgáltatások nyitóoldalától kezdve, a tracking code testreszabáson keresztül, az E-commerce mérésekig, 27 elemet vetettek össze. A Yahoo! Web Analytics elég magasan veri a Google Analytics-et szerintük, és ha leszámítjuk, hogy a prezentáció végén egy GA -> YWA migráció vállalása is feltűnik potom 2.500 dollárért – szóval maguk felé hajlik a kezük -, akkor is igazat kell nekik adnunk.

De ezt döntse el mindenki maga, miután megnézte az összehasonlítást.

A lényeg viszont ott van, hogy hiába rak elénk a YWA vagy az Omniture is mérhetetlen sok lehetőséget, ha még a Google Analytics által kínáltakat sem használjuk ki rendesen, és megállunk a látogatószámokban való gyönyörködésnél.

hirdetes

A Google Analytics a felhasználók 90%-át bőven ki tudja elégíteni. Nem méregdrága szoftverekre van szükségünk, hanem a jelenleginek megfelelő ismeretére és a benne rejlő lehetőségek kiaknázására. Ez persze idő és energia, sokat kell egy-egy report előtt görnyedni, de kell, mert muszáj megismerni a látogatóinkat. Nem elég csak azt tudni, hogy hányan jönnek.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

selejtezés

tevékenység egy nem megfelelõ terméken az eredeti szándék szerinti felhasználás... Tovább

Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium

Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium ELÉRHETŐSÉGEK: 1055 Budapest, Kossuth... Tovább

Tovább a lexikonra