notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Járd be a környéket Google Maps-el

hirdetes

Járd be a környéket Google Maps-el

Bödör Ferenc programozó
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Sokak számára ismerős az érzés, mikor új ismeretlen környéken jár, hogy milyen jó lenne, ha többet tudna az adott helyről. Mindenki szeretné kicsit megismerni a környéket mielőtt oda utazik vagy költözik. Van is erre egyszerű megoldás: fordulj a Google Mapshoz, hogy helyi információkat gyűjts

Google Maps features

A folyamatosan fejlődő google szolgáltatás, eddig is rengeteg hasznos információval látta el a felhasználónkat bolygón szinte teljes felületéről. A fejlesztések folytatódnak és jobbnál jobb funkciók látnak napvilágot.

Ezek globális kiterjesztése rengeteg információt igényel, és ez által időbe telik. Egyenlőre főleg az USA területén élők élvezhetik ezeket a nagyszerű újdonságokat, de számunkra is izgalmas lehet megismerni és kipróbálni az új lehetőségeket.

Naprakész forgalominformációk

A Google Maps Traffic funkciójával városunk infrastruktúráját ismerhetjük meg. Friss forgalmi információkat nyújt arról, hogy az egyes útszakaszokon milyen forgalmi viszonyokra akadályokra kell számítanunk.

hirdetes

Igénybe vehetünk útvonaltervezést autóval tömegközlekedéssel vagy akár gyalogosan. Az útvonaltervezéssel segíthetjük ismerőseinket, hogy könnyedén odataláljanak hozzánk. Tervezzük meg mi az útvonalat és küldjük el postafiókjukra vagy akár mobil telefonjukra.

Új dimenziók a térképészetben

A Google Map eddig bemutatott lehetőségei is túlmutattak a régi térképek egysíkuságán (egy dimenzió). A technológiát kihasználva nevezetes épületeket modelljeit járhatjuk végig 3D-ben. Viszont még ennél is többet nyújt a Street View nézet.

hirdetes

A sreet view nézet egy virtuális séta a városban. Képernyőnkön magunk előtt láthatjuk a valós utcaképet és úgy sétálhatunk végig rajta mintha egy számítógépes játékban irányítanánk karakterünket. Természetesen ezt a sétát akár mobil telefonon keresztül is megejthetjük. Ha a Google Maps-et használód ne csodálkozz, ha egy új környékre tévedve úgy érzed mintha már jártál volna arra.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

esomar

Vélemény- és Marketing Kutatók Világszövetsége (World Association of Opinion and Marketing... Tovább

Belső referenciaár

Az az érték, melyet a fogyasztó egy adott áruért indokoltnak tart megadni. Tovább

Tovább a lexikonra