notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Elkészült a Google-naptár

hirdetes

Elkészült a Google-naptár

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A Google Calendar magyarított változata a Google Naptár nevet kapta, de a calendar.google.com webcímen érhetõ el. A webes naptárszolgáltatást egy Google felhasználi fiók regisztrálása után lehet igénybe venni. A Naptár segítségével egyszerûen követhetjük nyomon a minket érintõ különbözõ események, különleges alkalmak, találkozók idõpontját – legyen szó akár saját magunk napirendjérõl, akár az ismerõseink által megosztottakról.

A naptár használata

A Naptár használata egyszerû és gyors: egy új esemény egyetlen kattintással rögzíthetõ. Ha egy bejegyzéshez e-mail címeket is rendelünk, akkor a címzetteknek meghívókat küldhetünk, amelyeket ismerõseink – függetlenül attól, hogy használják-e a Google Naptárt – megnézhetnek és válaszolhatnak rájuk. Így könnyedén megoszthatjuk idõrendünket barátainkkal, családunkkal, valamint számunkra is elérhetõvé válhat az õ idõbeosztásuk.

Tulajdonságok:

Nem kell aggódnunk amiatt, hogy megfeledkezünk egy fontos találkozóról, ha a Naptárt használjuk, hiszen minden eseményrõl SMS-ben és e-mailben is kérhetünk elõzetes értesítést – percekkel, órákkal, napokkal vagy akár egy héttel korábbra is.

hirdetes

A Naptár egy másik hasznos tulajdonsága a nyíltsága. Számos más naptáralkalmazással képes együttmûködni, így könnyen szerkeszthetõk a bejegyzések. Az ünnepi naptárak használatával pedig mindenki számára láthatók az aktuális névnapok, illetve nemzeti ünnepek és ünnepnapok.

A „Magyar névnapok” és a „Magyar ünnepnapok” naptárak a Naptárak kezelése menüpontban a Naptár felvétele, majd a Tallózás a naptárakban lehetõségek kiválasztásával érhetõk el.

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

minõségcél

a minõséggel kapcsolatos valami, amire törekszenek, vagy amit el akarnak érni ... Tovább

Attitűd

Attitűd, azaz beállítódás, olyan tanult készenléti állapot, amely megmutatja, melyik... Tovább

Tovább a lexikonra