notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Google Real -Time Search

hirdetes

Google Real -Time Search

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

 

Régóta tudtuk, hogy ez elkerülhetetlen lesz egyszer és most itt van: a Google elindította a real-time search-t, azaz a valós idejű keresést, amely a keresési eredményeknél fog megjelenni.

Google Real -Time Search

 

Google Real - Time Search

A Google real-time search hozzáadja, hogy mi történik a weben az adott témában, amire éppen rákerestünk: pl megjelennek Twitter bejegyzések, Yahoo Answer-k, újabb cikkek, hírek. Mobilokon is működik a rendszer, egyelőre csak az iPhone és az Android készülékek tudják.

Myspace & Facebook


Itt természetesen nem áll meg a történet. A Google bejelentette, hogy együtt fog működni a Facebook-al és a MySpace-el, hogy real-time információkat közöljön ezekről a portálokról. A Facebook esetében ez publikus Facebook oldalakat jelent, a MySpace-ről pedig minden olyan információ meg fog jelenni, ami nyilvánosan elérhető. Továbbá a Google azt is közölte, hogy még októberben megegyezett a Twitterrel.

hirdetes

Már csak pár nap


A real-time search még nem elérhető mindenki számára, de ez napokon belül megtörténik. Aki már most kiváncsi hogy működik a rendszer, a következő linken meg lehet nézni egy példát:
http://www.google.com/search?q=obama&hl=en&esrch=RTSearch&gl=us&tbs=rltm:1&tbo=u&ei=lSIeS42GG5SOngPi593YCw&sa=X&oi=realtime_result_group_more_results_link&ct=title&resnum=7&ved=0CDUQ5QUwBg

hirdetes

Egyértelmű volt, hogy a keresés egyszer eléri ezt a szintet. Többször megkérdőjeleződött a Google vezető szerepe, ez azonban ezzel a húzásukkal elég stabillá vált. Színtiszta stratégia, a Google fog diktálni, lekörözve a Facebookot, Twittert vagy akár a Binget.

 

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

beszállító

szervezet , vagy személy, amely vagy aki rendelkezésre bocsát egy terméket PÉLDÁK: Gyártó,... Tovább

megelõzõ tevékenység

tevékenység egy lehetséges nemmegfelelõség, vagy más nem kívánatos lehetséges... Tovább

Tovább a lexikonra