notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Google Toolbaron

hirdetes

3 találati oldal Google Toolbaron keresztül

Gyánó Péter
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Ha készítesz egy saját hibaoldalt, akkor ügyelj arra, hogy az szintén a 404 hibakóddal térjen vissza.

404 errors with default error pages

Amikor egy látogató az oldalad tartalmát egy érvénytelen URL-en keresztül próbálja meg elérni, és a kiszolgálód egy rövid hibaüzenetet válaszol (amely kevesebb 512 byte-nál), abban az esetben a Toolbar egy helyettes URL-re irányítja a látogatót. Ha ez egy általános probléma az oldaladon, akkor ezeknek az URL-eknek a listája szintén látszani fog a robotok által felfedezett hibalistán a Webmester Eszközök fiókodban.

A 404-es hibaoldal tartalma segítséget nyújthat a látogatóknak, hogy megértsék, hogy egy olyan oldalt próbáltak elérni, amely hiányzik a kiszolgálónkon, és ajánlhat nekik megfelelő linkeket. Ha egy oldalnak van saját általános hibaoldala, arra az oldalra a Toolbar nem tesz ajánlást. Kipróbálhatod az oldalad viselkedését úgy, hogy egy szándékosan hibás URL-t próbálsz elérni a Google Toolbar-on keresztül.

hirdetes

DNS errors – DNS hibák

Amikor egy URL egy nem létező domain névre mutat (pl. www.google.cmo), a Toolbar helyettesíteni fogja egy külalakra hasonló URL címmel, amely létező domain névvel rendelkezik.

Connection failures – Kapcsolatbeli hibák

hirdetes

Amikor a kiszolgálód nem érhető el, a Google Toolbar automatikusan egy olyan linket ajánl fel, amely átmenetileg eltárolt változata oldaladnak. Ez a lehetőség abban az esetben érvényes, ha szándékosan nincs letiltva az oldaladon meta tag segítségével az átmeneti tárolás a robotok által vagy a robots.txt fájlban. Ha általánosan elérhetetlen az oldalad, akkor azt a hibát szűntesd meg először, de közben letesztelheted a Google cache (tár) működését is, hogy megpróbálod oldalad elérni Google toolbaron keresztül.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

rendszer

egymással kapcsolatban, vagy kölcsönhatásban álló elemek összessége Tovább

infrastruktúra

<szervezet> egy szervezet mûködéséhez szükséges feltételek, berendezések és... Tovább

Tovább a lexikonra