notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az ötezer forintos lélektani határ alatt az ADSL árak

hirdetes

Az ötezer forintos lélektani határ alatt az ADSL árak

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A szélessávú internet ma harmadába kerül, mint két évvel ezelõtt, rohamosan nõ az Internetezõk száma!

ISO 9001, ISO 14001 ISO17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

A GTS-Datanet most induló ADSL akciója keretében új lakossági elõfizetõk számára belépési díj nélkül, havonta csupán bruttó 4995 Ft-ért kínálja 512 Kb/s letöltési sebességû ADSL easy_c csomagját. A GTS-Datanettel emellett ingyen is lehet internetezni: az ADSL easy csomag elõfizetõinek a szerzõdéskötést követõ elsõ négy hónapban egyáltalán nem kell fizetniük a szélessávú kapcsolatért. Ezek az ADSL árak lejjebb vannak az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által korábban meghatározott ötezer forintos „lélektani határnál”, amelynél a keskenysávú kapcsolattal rendelkezõk nagy része hajlandó szélessávra váltani.

hirdetes

A kiskereskedelmi ADSL árak két év alatt harmadukra estek vissza. 2003 végén a GTS-Datanet legolcsóbb, 384 Kb/s sávszélességû lakossági csomagjának havidíja egy éves hûségnyilatkozattal még bruttó 12 375 Ft volt, ami mellett bruttó 28 175 Ft belépési díjat is ki kellett fizetni. Egy év internetezés így 176 675 Ft-ba került, ami akkoriban teljesen versenyképes árnak számított. Ma a legalacsonyabb, 512 kb/s-os lakossági csomagért mindössze évi 59 940 Ft-ot kell fizetni a cégnél.

„A kiskereskedelmi árak drasztikus csökkenése elsõsorban a piacon zajló kiélezett versenynek, valamint a nagykereskedelmi árak csökkenésének köszönhetõ” – mondta el Szathmári Géza, a GTS-Datanet vezérigazgatója. „Bízunk benne, hogy a jelenlegi ADSL árak a legtöbb háztartást már nem terhelik meg túlságosan, ezért a szélessávú elõfizetõk száma a közeljövõben ugrásszerûen megnõhet. A kiskereskedelmi árak további csökkenése alapvetõen a nagykereskedelmi árak alakulásától függ majd a jövõben. Véleményünk szerint további jelentõs árcsökkenés az elkövetkezõ hónapokban nem várható az ADSL piacon” – tette hozzá.

hirdetes

ISO 9001, ISO 14001 ISO17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

javítás

tevékenység egy nem megfelelõ terméken, hogy azt a szándék szerinti használatra... Tovább

piac

A marketing szempontjából a vállalat számára folyamatosan változó értékesítési... Tovább

Tovább a lexikonra