notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

GVOP-2005-2.1.1. kódszámú támogatási szerzõdésének egyszerûsödése

hirdetes

GVOP-2005-2.1.1. kódszámú támogatási szerzõdésének egyszerûsödése

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A A Gazdasági Versenyképesség Operatív Program Irányító Hatósága felhívja a pályázók figyelmét, hogy a GVOP-2005-2.1.1. kódszámú, a kis- és középvállalkozások mûszaki-technológiai háttere fejlesztésének támogatása címû pályázati felhíváshoz kapcsolódó támogatási szerzõdés feltételrendszere az alábbiak szerint egyszerûsödik. 

 

GVOP-2005-2.1.1.

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

 A Támogatási Szerzõdés XIX. fejezet 1. pontja összhangban az 54/2005. (III. 26.) Korm. rendelet 2. § c) pontjával, vagyonbiztosítási szerzõdés megkötését írja elõ az akárcsak részben támogatással megvalósult vagyontárgyakra, azzal a kikötéssel, hogy a vagyonbiztosítási szerzõdés kedvezményezettjeként a Támogatót, azaz a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumot kell megjelölni. A Gazdasági Versenyképesség Operatív Program Irányító Hatóság jelen közlemény kiadásával egyidejûleg eltekint azon elõírástól, miszerint a biztosítási szerzõdés kedvezményezettje a Támogató. A továbbiakban tehát a Kedvezményezettet kizárólag a támogatással megvalósult vagyontárgyakra vonatkozó vagyonbiztosítási szerzõdés megkötése terheli, azon kitétel nélkül, hogy a biztosítás kedvezményezettjeként a Támogatót szerepeltesse. Jelen közlemény nem vonatkozik a biztosítékul felajánlott ingó- vagy ingatlan vagyontárgyakra vonatkozó – a Támogatási Szerzõdés XIX. fejezet 2. pontjában szereplõ – biztosítási kötelezettség elõírásaira. 

hirdetes

hirdetes

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

minõségpolitika

egy szervezetnek a minõségre vonatkozóan a felsõ vezetõség által hivatalosan... Tovább

Oktatási és Kultirális Minisztérium

Tájékoztató az Otatási és Kulturális Minisztérium feladatairól   Az Oktatási és... Tovább

Tovább a lexikonra