notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Több pénz a népszerû pályázatokra

hirdetes

Több pénz a népszerû pályázatokra

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A kiírások értékelését követõen átcsoportosította forrásait a pályázatok között a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) Monitoring Bizottsága.

Pályázatok megírására, kérje ajánlatunkat itt!

Aktuális pályázatok itt!

Pályázatírás szolgáltatásunkról itt olvashat!

Pályázatfigyelés szolgáltatásunk feltételei itt!

Elfogadta a pályázati források átcsoportosításáról és az adminisztrációs rendszer egyszerûsítésérõl szóló javaslatokat legutóbbi ülésén a GVOP monitoring bizottsága. A változtatások kétrétûek voltak, egyrészt pályázóbarátabb program kialakítása volt a cél, másrészt a kritériumrendszer szigorítására is szükség volt a források hatékony kihasználása érdekében.

2004-ben összeállított program nem fedte le teljesen a pályázati keresletet, így a forrás-átcsoportosítások lényege, hogy a kevésbé népszerûnek bizonyult pályázatok keretébõl a sikeresebb kiírások forrásait növelték meg. A meglehetõsen népszerûnek bizonyult 2.1.1-es – a kkv-k mûszaki technológiai hátterének fejlesztésére kiírt – pályázat kerete 5,8 milliárd forinttal bõvült.

hirdetes

A harmadik prioritáson belül a 3.3.3-as, a kkv-k vállalati innováció támogatására szánt keret 1,5 milliárd forinttal bõvült, melyet teljes egészében a meglehetõsen az érdektelenség övezte új kutatás-fejlesztés munkahelyek létrehozásának támogatási keretébõl vontak el.

Az informatikai fejlesztéseket célzó negyedik prioritásban komoly átcsoportosítás történt az önkormányzatok szélessávú hálózatkiépítésére kiírt pályázat érdekében, amely az idén a GVOP legnépszerûbb támogatásának bizonyult.

hirdetes

A GVOP pályázati adminisztrációja egyszerûbbé vált, csökkent a támogatási szerzõdésekhez benyújtandó mellékletek száma, egyszerûsödött a kifizetések igénylése és bevezették az egyszerûsített szerzõdésmódosító adatlapot is.

Az egyszerûsített rendszer csupán az adminisztrációs munkát könnyíti. A pályázati elbírálások és ellenõrzések szigorodtak a sikeres projekt és a teljes forráskihasználás érdekében.
 

Pályázatok megírására, kérje ajánlatunkat itt!

Aktuális pályázatok itt!

Pályázatírás szolgáltatásunkról itt olvashat!

Pályázatfigyelés szolgáltatásunk feltételei itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Affinitás marketing

Olyan marketing szemléletmód, amely a felhasználók azon csoportjára koncentrál, akik... Tovább

franchise

Termelők, nagykereskedők és más szolgáltató szervezetek mint rendszergazdák és független... Tovább

Tovább a lexikonra