notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Meghirdetésre került a Vállalti innováció támogatására kiírt pályázat második szakasza!!!

hirdetes

Meghirdetésre került a Vállalti innováció támogatására kiírt pályázat második szakasza!!!

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Gazdasági Versenyképesség Operatív Program 2005. október 24.-tõl meghirdeti a GVOP 3. 3. 3./02 pályázat második szakaszát Vállalati Innováció támogatására. A támogatásra, rendelkezésre álló keretösszeg: 610 millió Ft.

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

A pályázat célja hozzásegíteni a kis- és középvállalkozásokat (KKV) a rövid idõ alatt hasznosuló, magas technológiai szintet képviselõ mûszaki fejlesztési eredmények megszerzéséhez, valamint kutatás-fejlesztési feladatok megvalósításához.  Támogatásra jogosult az önállóan pályázó, a projektet Magyarországon megvalósító, belföldi székhelyû, jogi személyiségû vagy jogi személyiséggel nem rendelkezõ mikro-, kis- és középvállalkozás, amelynél a cégjegyzékbe való bejegyzés vagy - egyéni vállalkozás esetén - az egyéni vállalkozói igazolvány kiadása 2003. december 31-e elõtt történt meg.

hirdetes

A támogatás formája visszafizetési kötelezettség nélküli végleges juttatás, ami olyan közvetlen pénzbeli támogatást jelent, melyet - a nem szerzõdésszerû teljesítés esetétõl eltekintve - nem terhel semmiféle visszafizetési kötelezettség. A projektre igényelhetõ támogatás - a projekt elszámolható költségeire - minimum 5.000.000 Ft, maximum 75.000.000 Ft.

Támogatható tevékenységek:

  • Alkalmazott kutatási és kísérleti fejlesztési munka
  • Önálló kísérleti fejlesztés
  • Kísérleti fejlesztéshez kapcsolódó megvalósíthatósági tanulmány készítése
  • hirdetes
  • Új, vagy az eddig ismerteknél elõnyösebb tulajdonságokkal rendelkezõ technológia, termék vagy szolgáltatás kifejlesztését szolgáló K+F eredmény hasznosítási jogának megszerzése, vásárlása, adaptálása, az adaptáláshoz szükséges eszközök, immateriális javak és anyagok beszerzése
  • Önálló technológia-, termék- és szolgáltatásfejlesztés, az ehhez szükséges eszközök immateriális javak és anyagok beszerzése

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

minõségterv

dokumentum , amely elõírja, hogy kinek, mikor, milyen eljárásokat és ezekhez milyen... Tovább

minõségfejlesztés

a minõségirányításnak az a része, amely a minõségi követelmények teljesítési... Tovább

Tovább a lexikonra