notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gyakori kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Válogatás legérdekesebb kérdéseinkből


iGoogle

Miért kell minden blobejegyzéshez képet feltölteni?
Nem kell minden blogbejegyzéshez képet feltölteni, viszont a program úgy készült, hogy a képek egymás után pörögnek a blogon, amivel jól szemléltethető, hogy a versenyző hogyan halad a fogyásban. A versenyszabályzat szerint 3 db fotó feltöltése kötelező. Azonban annak a versenyzőnek van igazán esélye a verseny díjazottjának lenni, aki sűrűn ír érdekes, olvasmányos és mások számára is tanulságos blogbejegyzéseket. Javasoljuk, hogy aki nem tud feltölteni napi szinten fotót magáról, töltse fel korábbi képét a napi blogbejegyzéséhez, de érdemes legalább hetente-kéthetente újabb fotót feltölteni magáról. 
 
Miért nem tudok belépni a blogomba?
A blogba csak a verseny oldalon lehet belépni a regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval: http://konnyenfogyok.hu/fogyokura-verseny. A nyitóoldalon nem fog megjelenni a Belépés a blogomba felirat. 
 
Elrontottam a regisztrációkor beírt adataimat (testsúly, haskörfogat). Mit tegyek?
Sajnos ezt a Beállításoknál, utólag már nem lehet megváltoztatni, mert így bárki módosíthatná adatait. Kérjük, hogy ezzel a problémával írjon az info@konnyenfogyok.hu címre. 
 
Miért kell szavazáshoz regisztrálni?
Mint a legtöbb portálon, itt is a szavazáshoz való jogosultság csak regisztrációval és a portálra történő belépéssel lehetséges. 
 
Regisztráció után nem kaptam visszajelzést, aktivációs levelet.
Az ingyenes levelezőprogramok kéretlen levélként (spam) értelmezhetik a visszaigazoló levelet. Javasoljuk, nézze meg a kéretlen levelek között, ha a regisztráció utáni 6 órán belül nem érkezik meg, regisztráljon be egy másik e-mail címmel vagy írjon nekünk az info@konnyenfogyok.hu címre.

 

Nem tudok belépni a fiókomba/portálra.
Lehetséges okok:
1. nem érvényesítette regisztrációját, vagyis a visszaigazoló levélben nem kattintott az aktivációs linkre. Kérjük, ellenőrizze, hogy ez megtörtént-e.
2. rossz felhasználói névvel/jelszóval lépett be.

 

Nem tudom beírni a regisztrációs adatlapon a célértéket.
A célértéket a rendszer viszi be automatikusan az adatbázisba, az induló érték (súly) alapján. A célérték az az érték lesz, amit a verseny szabályzata szerint minimálisan el kell érni a verseny lezárása napjáig. Verseny céléérték = induló súly - induló súly 5%-a.


831

3 hónap alatt 10 kg-os fogyás nagyon szép eredménynek számít. Legyen kicsit türelmes, és hagyjon időt a szervezetének arra, hogy átálljon az új helyzetre. Az elhízás agyi folyamatai ugyan jelenleg még nem ismertek, de valószínűleg a testsúly szabályozásában van a hiba. Ilyen jelentős mértékű fogyás esetén tehát a szervezet az eredeti testsúly visszaállítására fog törekedni, ez azt jelenti, hogy nagyon nehéz megtartani ezt a jelentős súlyvesztést. Nagy nemzetközi tanulmányok alapján évente az eredeti testsúly 10 %-ának elvesztése tartható meg biztonsággal - ezt Ön 3 hónap alatt elérte. Az elkövetkezendő 1-2 hónapban tehát mindenképpen csak a súlytartásra törekedjen, ezt sem lesz könnyű elérni.

Néhány hónap után ismét el lehet kezdeni a testsúly csökkentésének. Ha a jelenleg alkalmazott sikeres módszer mellett a továbbiakban nem ér el havonta 1-2 kg-os fogyást, lehetőség van gyógyszeres kezelésre is, amely a jóllakottságérzet és az alapanyagcsere fokozásával segíthet a további diéta megtartásában.

 

A kérdések listája

817

831

A Google üzenetei a feltörhető honlapok fenntartóinak

iGoogle

Tévhitek a dinamikus és statikus URL-ekkel kapcsolatban


Vissza a főoldalra
címkék: