notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Máté Balázs online marketing asztali

Gyakori kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Válogatás legérdekesebb kérdéseinkből


Tévhitek a dinamikus és statikus URL-ekkel kapcsolatban

Személyre szabott diétát dietetikusunk állít össze azoknak a regisztrált felhasználóknak, akik orvosi kártyakóddal regisztráltak az oldalon. Az orvosi kártyakódot a tájékoztató fogyicsomag tartalmazza. A kártyakódot utólag is be lehet írni a Beállítások link alatt (nyitóoldalon, a fejlécen, a bejelentkezéses résznél). A tájékoztató fogyicsomaggal kapcsolatban itt lehet tájékozódni: http://www.konnyenfogyok.hu/hogyan-juthatok-hozza-a-fogyicsomaghoz-.html


iGoogle

Miért kell minden blobejegyzéshez képet feltölteni?
Nem kell minden blogbejegyzéshez képet feltölteni, viszont a program úgy készült, hogy a képek egymás után pörögnek a blogon, amivel jól szemléltethető, hogy a versenyző hogyan halad a fogyásban. A versenyszabályzat szerint 3 db fotó feltöltése kötelező. Azonban annak a versenyzőnek van igazán esélye a verseny díjazottjának lenni, aki sűrűn ír érdekes, olvasmányos és mások számára is tanulságos blogbejegyzéseket. Javasoljuk, hogy aki nem tud feltölteni napi szinten fotót magáról, töltse fel korábbi képét a napi blogbejegyzéséhez, de érdemes legalább hetente-kéthetente újabb fotót feltölteni magáról. 
 
Miért nem tudok belépni a blogomba?
A blogba csak a verseny oldalon lehet belépni a regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval: http://konnyenfogyok.hu/fogyokura-verseny. A nyitóoldalon nem fog megjelenni a Belépés a blogomba felirat. 
 
Elrontottam a regisztrációkor beírt adataimat (testsúly, haskörfogat). Mit tegyek?
Sajnos ezt a Beállításoknál, utólag már nem lehet megváltoztatni, mert így bárki módosíthatná adatait. Kérjük, hogy ezzel a problémával írjon az info@konnyenfogyok.hu címre. 
 
Miért kell szavazáshoz regisztrálni?
Mint a legtöbb portálon, itt is a szavazáshoz való jogosultság csak regisztrációval és a portálra történő belépéssel lehetséges. 
 
Regisztráció után nem kaptam visszajelzést, aktivációs levelet.
Az ingyenes levelezőprogramok kéretlen levélként (spam) értelmezhetik a visszaigazoló levelet. Javasoljuk, nézze meg a kéretlen levelek között, ha a regisztráció utáni 6 órán belül nem érkezik meg, regisztráljon be egy másik e-mail címmel vagy írjon nekünk az info@konnyenfogyok.hu címre.

 

Nem tudok belépni a fiókomba/portálra.
Lehetséges okok:
1. nem érvényesítette regisztrációját, vagyis a visszaigazoló levélben nem kattintott az aktivációs linkre. Kérjük, ellenőrizze, hogy ez megtörtént-e.
2. rossz felhasználói névvel/jelszóval lépett be.

 

Nem tudom beírni a regisztrációs adatlapon a célértéket.
A célértéket a rendszer viszi be automatikusan az adatbázisba, az induló érték (súly) alapján. A célérték az az érték lesz, amit a verseny szabályzata szerint minimálisan el kell érni a verseny lezárása napjáig. Verseny céléérték = induló súly - induló súly 5%-a.

A kérdések listája

817

831

A Google üzenetei a feltörhető honlapok fenntartóinak

iGoogle

Tévhitek a dinamikus és statikus URL-ekkel kapcsolatban


Vissza a főoldalra
címkék: