notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gyógymasszőr tanfolyam

hirdetes

Gyógymasszőr tanfolyam

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Világszerte előtérbe kerül az egészséges életmód, a káros szenvedélyek lassan kiszorulnak a mindennapokból, és a tudatos egészségmegőrzésre helyeződik a hangsúly. Az emberi élet felértékelődik, amelyet egészséges életmóddal és különféle terápiákkal őrizhetünk meg. Ebben a világméretű folyamatban tevékenykedik a gyógymasszőr is, aki olyan szakmai készségekkel rendelkezi, amelyet csupán egy gyógymasszőr tanfolyam keretein belül sajátíthat el. Ráadásul egyre több kókler jelenik meg az egészségiparban, ezért a szakmai végzettség, esetünkben a gyógymasszőr tanfolyam igazolt végzettsége előnyt jelent a nagy gyógyászati intézményekben, egészségmegőrzésre szakosodott cégeknél.

Gyógymasszőr tanfolyam

Számtalan természetgyógyászattal, egészséges életmóddal, speciális tréningekkel foglalkozó intézmény, szervezet alakul, amelyek célul tűzik ki, hogy életvezetési tanácsok mellett gyakorlati elemekkel egészítsék ki tevékenységüket. Vagyis a test és lélek harmóniája egyre hangsúlyosabb szerepet kap az egészséges életmóddal foglalkozó intézményeknél. Itt természetesen alkalmaznak gyógymasszőr szakembereket is, akik természetesen a gyógymasszőr tanfolyam végzett hallgatói.

Ezért jelentkezzen most a gyógymasszőr tanfolyam következő induló csoportjába!

Azonban nem csak az egészségmegőrzéssel foglalkozó szervezetek, cégek alkalmaznak gyógymasszőr szakembereket, hiszen a rehabilitációs tevékenységek széles spektrumában is megjelenik a gyógymasszőr. Vagyis a megelőzés mellett a betegek rehabilitációjában játszhat jelentős szerepet a gyógymasszőr. Ráadásul köztudomású, hogy Magyarországon az európai uniós összehasonlításban is igen rossz az általános egészségügyi állapot. Emiatt az egészségügyet irányító államtitkárság kampányt indítottak annak érdekében, hogy mind a megelőzésre, mind a rehabilitációra egyre nagyobb hangsúlyt fektessen a hazai társadalom. Ez pedig növeli a gyógymasszőr munkáját és megbecsültségét is.

A gyógymasszőr azonban nem csak magán- vagy állami vállalatok munkatársaként fejtheti ki tevékenységét, hanem saját vállalkozást is nyithat, amely manapság biztos sikerre van ítélve, hiszen ki ne szeretne felüdülni, meggyógyulni vagy ki ne szeretné, ha jobban érezhetné magát egy kiadós és szakszerű masszázs után. Hiszen a gyógymasszőr titka abban rejlik, hogy miközben gyógyászati tevékenységet végez, eközben olyasfajta szolgáltatást nyújt az ügyfeleinek, amelyek szabadidős tevékenységnek, kikapcsolódásnak is kitűnően megfelelnek.

Legyen gyógymasszőr, és iratkozzon be a gyógymasszőr tanfolyam következő kurzusára!

A gyógymasszőr valójában egy univerzális munka, hiszen a test valamennyi betegségével, fájdalomforrásával foglalkozik. Mivel Magyarországon jelentős az ízületi, gerinc- és hátfájásban szenvedők aránya, ezért a gyógyulni vágyók százezrei jelentik a gyógymasszőr potenciális ügyfeleinek körét. A gyógymasszőr munkája során az egész emberi testtel kapcsolatba kerül, ezért aztán a láb, a kar, a hát, a gerinc, a derék, az ízületek, és szinte valamennyi testrészt érintő bántalmak gyógyítása, illetve szakszerű kezelése is a gyógymasszőr munkakörébe tartozik.

 

 

Miért nálunk végezze el a gyógymasszőr tanfolyamot?

Mert a gyógymasszőr tanfolyam esetében is érvényes EFEB árgarancia miatt a kedvezményeink maradéktalan igénybe vétele esetén Budapesten nem található hasonló gyógymasszőr tanfolyam versenyképesebb áron.

Mert a gyógymasszőr tanfolyam végzett hallgatói részére az EFEB együttműködő partnere, a PROFESSION.HU ingyenes tanácsadást biztosít és gyógymasszőr munkalehetőséget ajánl.

Mert az EFEB leendő gyógymasszőrök vizsgáztatásához is saját vizsgaközponttal rendelkezik, és az általunk szervezett gyógymasszőr tanfolyam keretei között 2011-ben a sikeres vizsgát tevők aránya 93 % volt. Belőlük okleveles gyógymasszőr vált.

hirdetes

Mert a gyógymasszőr tanfolyam cégünk számításai szerint tavaly a negyedik legnépszerűbb tanfolyama volt köszönhetően annak is, hogy az Új Széchenyi Terv jelentős fürdőkomplexum építkezéseket támogat.

Mert cégünk vizsgagaranciát is ad a gyógymasszőr tanfolyam résztvevőinek.

Mert az EFEB a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által kijelölt, hivatalos vizsgáztató intézménye a gyógymasszőr tanfolyam végzőseinek.

Mert a gyógymasszőr tanfolyam a Magyar Felnőttképzésért Alapítvány által is kiemelten ajánlott képzés.

Mert a gyógymasszőr tanfolyam szervezése terén 9 éves tapasztalattal rendelkezünk, és évről évre több és több hallgató jelentkezik a gyógymasszőr tanfolyam következő kurzusára.

Mert a gyógymasszőr tanfolyam keretei között a gyógymasszőr tanfolyam hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket biztosítunk kedvezményes áron.

Mert a gyógymasszőr tanfolyam oktató szaktanárai folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, maguk is részben gyakorló orvosok, részben pedig gyógymasszőrök, akik évek hosszú során összegyűjtött gyakorlati tudásukat osztják meg a gyógymasszőr tanfolyam hallgatóival.

Mert a gyógymasszőr képzés elvégzését követően sikeres gyógymasszőr vizsgája mellé nemzetközileg elismert EUROPASS gyógymasszőr bizonyítvány-kiegészítőt kap az Ön által igényelt nyelven

Még ma iratkozzon be a gyógymasszőr képzés következő induló csoportjába!

A gyógymasszőr tanfolyam általános adatai:

 

hirdetes

A gyógymasszőr tanfolyam azonosító (OKJ) száma: 52 726 01 0010 52 01

A gyógymasszőr képzés szakképesítési szintje: középszintű szakképesítés

A gyógymasszőr tanfolyam felügyeleti szerve: Nemzeti Erőforrás Minisztérium

A gyógymasszőr tanfolyam jelentkezési feltétele: Érettségi bizonyítvány + egészségügyi alkalmasság

Budapest a világ egy legszebb városa, amely a legtöbb gyógyfürdővel rendelkezik, ezért is hívják a gyógyfürdők városának. Az állam egyre nagyobb szerepet szán a turizmusnak, és ezen belül a budapesti és vidéki gyógyfürdőknek és termálvizeknek. Ennek látható jelei az országszerte gomba módra szaporodó gyógyfürdők és termálvizes strandok. A világ összturista-forgalmának egyre nagyobb hányadát teszik ki az egészségturizmusban résztvevők, és ebből a hatalmas üzleti lehetőségből szeretne hazánk is profitálni. Ezért a gyógyfürdők felszereltsége egyre professzionálisabb, egyre több egészségügyi szolgáltatással állnak a belföldi és külföldi vendégek rendelkezésére, ahol természetesen a gyógymasszőr is fontos szerepet kaphat.

Gyógyfürdőinkbe többek között érkeznek nyugat-európaiak, németek, franciák, svájciak, osztrákok, skandinávok, emellett közép- és kelet-európaiak is, valamint ne feledkezzünk meg a hatalmas orosz érdeklődésről sem, ahol a 20-30 millió fős orosz középosztály kiemelt figyelmet szentel a hazai gyógyturizmusnak, elég ha csak Hévízre vagy Hajdúszoboszlóra gondolunk. Magyarországra az évi 31 millió turista 34 %-a érkezik deklaráltan egészségturisztikai szándékkal, azaz gyógyfürdőkben és más egészségmegőrzési intézetben töltenek el 1-2 hetet, ahol persze igénybe veszik a gyógymasszőr munkáját is.

De nem csak vidéki gyógyfürdő-paradicsomainkban helyezkedhet el a gyógymasszőr, hanem Budapesten is felgyorsultak a fürdőrehabilitációk. Gondoljunk csak a megújult Széchenyi fürdőre, vagy a felújítás második fázisát megélő Rudas fürdőre, ahol a gyógymasszőr munkatársaknak aranyéletük van. De ugyanígy az exkluzív szállodai szolgáltatásokkal kiegészített Rácfürdő felújított impozáns épületében is biztos megélhetésre talál a gyógymasszőr. Szinte úgy fogalmazhatunk, hogy eljött a gyógymasszőr aranyideje.

A gyógymasszőr tanfolyam elvégzése után betölthető munkakörök, foglalkozás a gyógymasszőr bizonyítvány birtokában:

Masszőr (FEOR 5314)

A Gyógymasszőr képzés során oktatott szakmai modulok:

* 3710-10 Interakció az egészségügyi ellátásban

* 3711-10 Aszepszis-antiszepszis, munkavédelem, környezetvédelem

* 3712-10 Egészségmegőrzés – betegségmegelőzés

* 2327-06 Első ellátás-elsősegélynyújtás

* 2390-06 Masszázs alapozás

* 2391-06 Masszázs

* 2392-06 Masszőr szakmai szolgáltatás

* 2393-06 Gyógymasszázs

A gyógymasszőr szinte olyan a kuncsaftoknak mint egy titkos tanácsadó. A gyógymasszőr a legkülönfélébb ügyfelekkel kerül napi kapcsolatba, legyen az taxisofőr, vállalatigazgató, netán egy minisztériumi főosztályvezető. A gyógymasszőr munkája során sohasem unatkozik, hiszen megismerkedik a társadalom szinte valamennyi rétegével, akik más és más élethelyzetekből jönnek, ezáltal a gyógymasszőr ezer és ezer család tagjának érezheti magát, akit kitüntetnek a páciensei, és a legféltettebb titkaikat is elmesélik a gyógymasszőr szakembereknek. Tehát nem csak anyagilag biztosított a gyógymasszőr jövője, hanem emberileg is roppant megbecsült szakmával gazdagodik, aki elvégzi a gyógymasszőr tanfolyam következő kurzusát.

Böngéssze honlapunk oldalait! A "Kurzushoz tartozó tételek" menüpont alatt KIDOLGOZOTT TÉTELEKET is talál, nem csupán a gyógymasszőr képzés OKJ tételsorait töltheti le. A kidolgozott tételek közül csak néhányat töltöttünk fel mutatóban, azonban az EFEB gyógymasszőr tanfolyam beiratkozott hallgatói sokkal hatékonyabb segítséget kapnak a gyógymasszőr OKJ vizsgára történő felkészülésükhöz.

Az EFEB által szervezett gyógymasszőr tanfolyam a Tanfolyam-kepzes-valaszto.hu és a Tanfolyam.hu internetes portálok ajánlásával is rendelkezik!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

az audit megállapításai

az összegyûjtött auditbizonyítékok és az auditkritériumok összehasonlító... Tovább

érdekelt fél

személy vagy csoport, aki vagy amely érdekelt egy szervezet mûködésében vagy... Tovább

Tovább a lexikonra