notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ismét pályázhatnak a határon túli magyarok

hirdetes

Ismét pályázhatnak a határon túli magyarok

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Határon túli magyar vállalkozások számára ismét nyitva van az út vissza nem térítendõ támogatások elnyerésére.

ISO 9001, ISO 14001 ISO17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Honlapkészítés, online marketing tanácsadás avagy a hatékony honlapkészítés fortélyai! Olvasson bele itt!

Ismét pályázhatnak a határon túli magyarok

Az Új Kézfogás Közalapítvány jóvoltából lehetõség van pályázatok benyújtására az alábbi projektekkel:

Iso, HACCP

A Új Kézfogás Közalapítvány pályázatot hirdet ISO és HACCP minõségbiztosítási rendszer megszerzéséhez (ISO) nyújtott támogatására. A támogatás célja: az ISO és HACCP minõségbiztosítási rendszer megszerzéséhez nyújtott támogatási program keretében a Közalapítvány támogatást kíván nyújtani Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szerbia és Montenegró, Horvátország és Szlovénia magyarlakta területein levõ kis- és középvállalkozások versenyképességének, nemzetközi elfogadtatásának erõsítéséhez, termékeik- szolgáltatásaik minõségének javításához a szabályozott minõségbiztosítási rendszer bevezetésével. A cél elérése érdekében az Új Kézfogás Közalapítvány támogatja a fenti kis- és középvállalkozásokat ISO és HACCP minõségbiztosítási rendszerek bevezetésével és tanúsításával kapcsolatosan keletkezõ, meghatározott költségeik részfinanszírozásával.

Új Kézfogás Közalapítvány

Az Új Kézfogás Közalapítvány pályázatot hirdet EU és nemzeti gazdaságfejlesztési támogatás pályázati formához (EUT). A támogatás célja: az Új Kézfogás Közalapítvány Horvátország, Románia, Szlovákia és Szlovénia magyar nemzetiségek által lakott területeinek gazdasági fejlõdésének támogatására egyszeri, vissza nem térítendõ támogatást nyújt olyan projektek megvalósításához, amelyek társfinanszírozása a Románia és Szlovákia európai uniós csatlakozását segítõ un. elõcsatlakozási alapok (Phare, SAPARD, ISPA) keretében történik. A vissza nem térítendõ támogatás a projektekben részt vevõ vállalkozások számára, a projektkiírásban szereplõ saját erõ követelmény megteremtéséhez biztosít támogatást.

hirdetes

Horvátország, Románia, Szlovákia

Az Új Kézfogás Közalapítvány pályázatot hirdet EU és Nemzeti pályázatokra felkészítõ oktatás pályázati formához (EUO). A támogatás célja: az Új Kézfogás Közalapítvány Horvátország, Románia, Szlovákia és Szlovénia magyar nemzetiségek által lakott területeinek gazdasági fejlõdésének támogatására egyszeri, vissza nem térítendõ támogatást nyújt olyan oktatási programok megvalósításához, amelyeknek célja az Európai Uniós támogatási lehetõségek és az elõcsatlakozási és egyéb programok megismertetése, a projektkiírásban szerepet vállalók megfelelõ felkészítése, a pályázatok megfelelõ színvonalú elkészítésének oktatása.

UKI

Az Új Kézfogás Közalapítvány pályázatot hirdet kiállítások, üzletember találkozók (UKI) támogatására. A támogatás célja: a kiállítások, üzletember találkozók program keretében a Közalapítvány tematikus, nemzetközi és regionális kiállításokon, valamint helyi és határon átnyúló üzletember találkozókon Románia, Szlovákia, Ukrajna, Horvátország, Szlovénia, Szerbia és Montenegró magyar nemzetiségek által lakott területeirõl résztvevõ vállalkozások számára a felmerülõ költségeik finanszírozásához vissza nem térítendõ támogatást biztosít.

hirdetes

A pályázat kiemelt célja, hogy:

  • az egyes kiállítókat közvetlenül segítse a helyi, magyarországi és nemzetközi – ezen belül is kiemelten mezõgazdaság- élelmiszeripar és az ipari - tematikus szakipari kiállításokon,
  • növelje a regionális kiállításokon a pályázók részvételi lehetõségét,
  • ösztönözze a határon túli vállalkozók megjelenését a magyar állam által finanszírozott kollektív megjelenésben a jelentõs nemzetközi kiállításokon.
az egyes kiállítókat közvetlenül segítse a helyi, magyarországi és nemzetközi – ezen belül is kiemelten mezõgazdaság- élelmiszeripar és az ipari - tematikus szakipari kiállításokon,

Tisztelt határon túli magyar vállalkozótársaink, amennyiben felkeltette érdeklõdésüket valamelyik pályázati lehetõség forduljanak bizalommal akár Szlovákiában lévõ, akár Romániában lévõ munkatársainkhoz, hogy segíthessenek a támogatások biztos elnyeréséhez.

Elérhetõségek:       

94501 Komárno, Petfiho 9/4.

Slovenská Republika   

Tel/Fax: 00421-35-7705-755  

e-mail: hrinova@standard-team.sk

                     

417050 Biharia, Cetatii 6                     

Romãnia

Tel.: 0040 745 252693
e-mail:
poti@standard-team.com

ISO 9001, ISO 14001 ISO17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Honlapkészítés, online marketing tanácsadás avagy a hatékony honlapkészítés fortélyai! Olvasson bele itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Benchmarking

Az a folyamat, amikor a vállalat üzleti folyamatait más vezető vállalatok hasonló adataival... Tovább

szervezet

munkatársak csoportja és feltételrendszer, a felelõsségi körök, a hatáskörök és a... Tovább

Tovább a lexikonra