notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hangos weboldal vak diabéteszeseknek

hirdetes

Hangos weboldal vak diabéteszeseknek

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Elõzõekben már írtunk cégünk által készített portál hvg.hu általi elemzésérõl, most ugyanerrõl a portálról írt az sg.hu is:
Magyarországon egyedülálló technológia segíti, hogy egy internetes oldal a vakok és gyengénlátók számára is elérhetõ, hangos oldal legyen.

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

A Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége által szerkesztett - az érintettek és az érdeklõdõk tájékoztatását szolgáló - www.macosz.hu megújult külsõvel és tartalommal várja a látogatókat - mégpedig hangosan.

A MACOSZ a felvilágosítást, nevelést, a betegoktatást, a képességfejlesztést és az ismeretterjesztést tekinti fõ feladatának, legyen szó személyes találkozásról, tájékoztató kiadványról (például a Cukorbeteg élet címû újságról) vagy napjaink legmodernebb eszközérõl, az internetrõl. A honlap megújításának célja, hogy a már betegek és a kórt elkerülni vágyók még több aktuális információhoz jussanak, hogy a könnyen kezelhetõ, jól átlátható weboldalon minden olyan adatot, tudnivalót megtaláljanak, ami e betegséghez kapcsolódik.

hirdetes

A szervezõk és szerkesztõk célja, hogy olyan interaktív fórumot teremtsenek, ahol gyors és szakszerû válaszokat kaphatnak az érdeklõdõk, mondta el Kincses János, a MACOSZ elnöke. Minõségi portált terveztek, amelynek folyamatosan frissülõ, bõvülõ tartalma fontos tudással látja el mind a cukorbeteget, mind a kórt elkerülni kívánó, egészséges életmódot élõ embert.

Az új weboldalon tanácsadó, dietetikus válaszol a feltett kérdésekre, s arra is van mód, hogy az olvasók (betegek) kicseréljék tapasztalataikat. A Hírlevélre feliratkozók minden aktualitásról elsõ kézbõl szerezhetnek értesülést. Tápláléktáblázat, kalkulátor és receptek is segítik a betegek mindennapjait. Bárki létrehozhat, és vezethet - ingyenesen - blogot (internetes naplót), küldhet információt, programajánlót az eseménynaptárba a diabétesszel kapcsolatos rendezvények dátumáról.
hirdetes
Szakszótár segíti az ismeretek bõvítését, egy-egy szakcikk megértését. A cikkek tartalmát a látogatók véleményezhetik, megvitathatják.

Az úgynevezett civilizációs betegségek közül a diabétesz az egyik leggyorsabban terjedõ kór. A hazai lakosságnak legalább 5 százaléka (mintegy 500 ezer ember) cukorbeteg. Gondozásuk nagy terhet ró a társadalombiztosításra, de magára az érintettre, illetve családjára is. Nagy segítséget jelent, ha a diabéteszes, a minél jobb életminõség elérése érdekében, tisztában van lehetõségeivel, például avval is, kitõl, honnan, milyen segítséget várhat és kaphat - ebben is hasznos lehet az új honlap.

Forrás: sg.hu Hírportál

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

direct marketing

A reklámozás egy speciális területe. Lényege a kétirányú kommunikáció, a célzott... Tovább

MMSZ

Magyar Marketing Szövetség. -Szervezi és összefogja a marketing területén... Tovább

Tovább a lexikonra