notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nyaralna, de fél attól, hogy fertõzõ betegség várja? Jogosan teszi!

hirdetes

Nyaralna, de fél attól, hogy fertõzõ betegség várja? Jogosan teszi!

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Nem is gondolnánk, de a Horvátországban is elkapható pl a hepatitis betegség. Hogy ezt honnan tudom? Utazáselõtt.hu! Megújult az egyetlen magyar nyelvû, utazási betegségekkel foglalkozó információs portál!

 Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Az utazási betgségek portálja

Megújult arculattal, naponta frissülõ tartalommal várja az utazni indulókat az utazaselott.hu weboldal. Ez az egyetlen olyan magyar portál, amely célországonként mutatja, hogy milyen betegségek fordulnak elõ és milyen védõoltások felvétele javasolt az oda látogatók számára. Több, mint 30 utazással kapcsolatos betegségrõl és  a hazai patikákban kapható összes védõoltásról találhatunk információt. Az informatív, könnyen kezelhetõ weboldal számtalan hasznos információt nyújt az utazni vágyóknak.

A hepatitis A és B program

A weboldal az Egészségtudatos Utazásért Program keretén belül információs portálként mûködik. Idén tavasszal a program a hepatitis A és B betegségekre helyezi a kommunikáció fókuszát. A hepatitis A és B erõsen és közepesen elterjedt betegség a Mediterráneum legtöbb országában, így tavasszal és nyár elején, amikor a legtöbben készülnek Dél- és Közép-Európába különösen indokolt felhívni a hepatitis veszélyre a figyelmet..

hirdetes

Friss orvosi hírek

A weblap fõoldalán hetente frissülnek a hírek, amelyek egyrészt saját forrásból készülnek szakorvosok bevonásával, másrészt a hazai és nemzetközi weboldalakon megjelent legérdekesebb és legközérdekûbb információkat gyûjtik egy csokorba a hepatitis-szel és az utazási betegségekkel kapcsolatban. Az érdeklõdõk feltehetik személyes kérdéseiket az „Orvos válaszol” rovatban, a szakértõk pedig személyesen válaszolják meg a leveleket. Az utazók egymással is megoszthatják tapasztalataikat, élményeiket a fórum rovatban. Az oldalon található például online oltás emlékeztetõ is, mely e-mailben emlékezteti a regisztrálókat a hepatitis oltások esedékességének idõpontjára. Egy program segítségével bármely országra és annak jellemzõ betegségeire, valamint kötelezõ és javasolt védõoltásokra is rákereshetünk.

hirdetes

Oltóhelyek, védõoltás, vakcina

Az utazaselott.hu készítõi  összegyûjtötték az oltóhelyek címeit és elérhetõségeit is.Külön rovat foglalkozik a tévhitekkel, amelyeket érdemes átgondolnia minden felelõsségteljes utazónak. Néhány hepatitis-en vagy egyéb utazási betegségen átesett beteg, pedig saját példáján keresztül mutatja be, hogy mi ellen érdemes védekezni, és hogyan lehet megelõzni az olykor súlyossá is fajulható betegségeket. Természetesen az utazaselott.hu praktikus tippeket ad arra is, hogy mit tegyünk az útipatika-csomagba, ezen kívül szakszótárral segíti a tájékozódást, amennyiben az olvasó nem ért valamilyen kifejezést. Érdemes akár hetente felkeresi az oldalt, ha idén nyáron vagy késõbb utazni készülünk, hiszen az utazási betegségekkel kapcsolatban minden újdonság és hír azonnal olvasható a fõoldalon.

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Oktatási és Kultirális Minisztérium

Tájékoztató az Otatási és Kulturális Minisztérium feladatairól   Az Oktatási és... Tovább

Pénzügyminisztérium

A Pénzügyminisztérium rövid története   Magyarországon a pénzügyek minisztériumi... Tovább

Tovább a lexikonra