notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Piacon lévõ hírlevél rendszerek összehasonlítása

hirdetes

Piacon lévõ hírlevél rendszerek összehasonlítása

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Jól meg kell gondolnunk, ha hírlevél rendszert szeretnénk hasznosítani a honlapunkra érkezett, önként feliratkozó látogatók tájékoztatására, informálására. Egy igénytelenül kifejlesztett rendszernek nehézkes a használata, nem lehet vele a leveleket formázni, ráadásul nem is biztos, hogy kiküldött leveleink megérkeznek. Azonban az e-mail marketing hasznos eszköz lehet, ha jól használjuk. Az alábbiakban olvasható az e-mail küldõ rendszerek jellemzése.

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Hírlevélküldõ rendszerek csoportosítása

Alapvetõen két megoldás van nagy tömegû e-mailek kiküldésére: a kiküldés helye szerint megkülönböztetjük a saját gépünkrõl indított leveleket, illetve egy külön, e-mail küldésre dedikált szervereket.
Elõbbi megoldás kevésbé professzionális, ráadásul internet szolgáltatónk sem biztos, hogy örül nagyobb mennyiségû levélnek. Ilyen programokat nagy számban lehet találni az interneten, egy részük még ingyenesen is elérhetõ. Ezek az asztali szoftverek néha olyan funkcióval is rendelkeznek, amelyek az interneten böngészve e-mail címeket gyûjtenek - azonban tudni kell, hogy az ilyen módon szerzett címek felhasználása nemcsak hogy nem etikus, de törvénysértõ is.
Összefoglalva az ilyen programok használata nem javasolt.
Nagyszámú e-mail kiküldésére sokkal alkalmasabbak a külön erre a célra felkészített szerverek és a rajtuk futó programok. A webes nyelvek fejlõdésével már az ilyen programok sem feltétlenül kényelmetlenebbek, mint az asztali alkalmazások.
hirdetes
Következzen három magyar fejlesztésû rendszer rövid ismertetése.

Internet Hungary Zrt - Hírlevél szerkesztõségi rendszer

http://www.net.hu/

A Hírlevél szerkesztõségi rendszerrel lehetséges különféle formázási beállításokat alkalmazni hírleveleinkhez. A kiküldendõ leveleket azonban nem csak az így elkészült HTML formátumban, hanem sima szövegként is ki lehet küldeni. Ez régebbi, vagy konzolos módban mûködõ levelezõprogramoknál jelenthet elõnyt, amelyek nem tudják megjeleníteni a színes-képes leveleket.
További hasznos szolgáltatás, hogy az esetlegesen betelt postafiókból visszaérkezõ leveleket érzékeli, hogy azokat késõbb - megadott idõközönként - újból megpróbálja kiküldeni.

Standard-Team Kft - ActiveMail

http://www.hatekonyhonlap.hu/

Az ActiveMaillel a feliratkozókat tetszõleges számú csoportba gyûjthetjük; egy megírt hírlevélnek pedig megadhatjuk, hogy melyik csoportoknak akarjuk kiküldeni azt.
Az ActiveMailhez marketing tanácsadás is jár. Amennyiben igényeljük, a cég szakemberei segítenek a hírlevél szövegének megfogalmazásában, vagy akár igényes megjelenésû sablonokat is igényelhetünk tõlük.

hirdetes
Annak érdekében, hogy ne lehessen rosszindulatúan használni a rendszert, feliratkozáskor az ügyfeleknek egy megerõsítõ e-mailben kell jóváhagyni feliratkozási szándékát.
Bõvebben az ActiveMailrõl: http://www.hatekonyhonlap.hu/active-mail-hirlevel-rendszer-email-marketing.html

Skycentum Bt - MailMaster

http://www.marketingszoftverek.hu/

A MailMaster rendszer jól automatizálható e-mail marketing szoftver. Segítségével bármely honlapunkhoz elkészíthetjük a feliratkozó ûrlapokat. Meghatározhatjuk, hogy milyen adatokat akarunk bekérni, és ezek szerint rendezhetjük a feliratkozókat.
A megírt leveleket nem csak az elkészülés pillanatában, hanem tetszõleges idõpontban is elküldhetjük. További idõzítési lehetõségek is vannak: például megadhatjuk, hogy feliratkozás után egy bizonyos idõvel egy hosszabb üdvözlõszöveget kapjon az ügyfél.

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

szervezet

munkatársak csoportja és feltételrendszer, a felelõsségi körök, a hatáskörök és a... Tovább

referenciacsoport

A referenciacsoportok mindazok a csoportok, amelyek az ember attitűdjeire vagy magatartására... Tovább

Tovább a lexikonra